Weird! Dit zoeken girls allemaal in de ware

ware

We zijn allemaal op zoek naar that one person waar we het supergoed mee kunnen vinden en waar we alles mee kunnen delen. En hoe hij eruit ziet? Daar denken we allemaal anders over. Maar toch is er één ding dat wij vrouwen allemaal zoeken in de ware: hij moet op onze broer lijken. En dat is toch wel een beetje weird!

De ware moet op onze broer lijken

Je denkt nu vast: bah, dat meen je toch niet? Ik val echt niet op mijn broer! Maar uit dit onderzoek blijkt echt dat we jongens zoeken die op onze broers lijken. We’re not kidding! De onderzoekers lieten vrouwen verschillende foto’s zien van attractive guys en de vrouwen moesten daarna aangeven welke guys ze aantrekkelijk vonden en welke niet. En de resultaten waren verrassend: vrouwen vonden mannen pas aantrekkelijk wanneer ze op hun eigen broer leken!

En we zoeken niet alleen maar iemand die qua uiterlijk op onze broer lijkt, want de vrouwen in het onderzoek vonden ook mannen namelijk ook aantrekkelijker wanneer ze qua persoonlijkheid op hun broer leken. Jep, het is dus echt waar! Onbewust zoeken we iemand die op ons irritante broertje lijkt.. Maar hij is soms ook hartstikke aardig en zorgzaam toch? Niks mis mee dus!

Time to shop!

Expresso
DE BIJENKORF
€169,95

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€89,90

Warehouse
DE BIJENKORF
€51,00

Reiss
DE BIJENKORF
€320,00

Coccinelle
DE BIJENKORF
€320,00

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€57,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Checklist: Is hij de ware?
Single ladies opgelet! Vind de ware met het roze mandje
Zwijmel! 5x de állerknapste mannen van Instagram

Beeld: Getty Images