Wow! Heftig nieuws over Riverdale ster KJ Appa

Auto – Ongeluk

We schrokken ons rot toen we dit nieuws hoorde: onze favoriete Riverdale-acteur was vorige week donderdag betrokken in een auto-ongeluk.
KJ Appa die Archie speelt in de hitserie Riverdale viel in slaap achter het stuur tijdens zijn 45 minuten durende auto rit naar huis. Die dag had hij een werkdag van wel 16 uur (!) buiten Vancouver. KJ reed die nacht alleen naar huis.  Er word gezegd dat mede speler Cole Sprouse die avond eigenlijk zou meerijden, maar cancelde last minute door andere plannen. Gelukkig maar!

In een lokaal ziekenhuis werd KJ onderzocht maar gelukkig heeft hij geen grote verwondingen en mocht hij later die nacht weer naar huis. Zijn auto is er slechter aan toe. De passagierskant is compleet vernield na het raken van een lantaarnpaal. En dan te bedenken dat Cole eigenlijk zou meerijden…

Veiligheid van de acteurs

Het auto – ongeluk heeft op de set gezorgd voor veel discussies over de veiligheid van acteurs na lange werkdagen. Volgens de The Hollywood Reporter zou er geen vervoer aanwezig zijn na lange werkdagen. Dit is natuurlijk een absolute no go omdat het dus heel gevaarlijk kan zijn.

Warners Bros Television gaat hier fel tegenin met het statement dat er volgens het standaard beleid wel degelijk voor een taxi, chauffeur of hotelkamer gezorgd kan worden. Voor als een acteur of crew lid te moe is na een lange werkdag. Zij zeggen dat dit gecommuniceerd is met de cast en crew aan het begin van de productie.

Laten we hopen dat hier snel iets aan gedaan word en dat KJ snel weer op zijn beide benen staat!

LEES OOK:

Drie tips tegen liefdesverdriet
XOXO, Gossip girl: seks scenes die ”to hot to air” waren

Bron: Cosmopolitan, The Hollywood reporter | Beeld: Pinterest