Wow! Zo ziet je telefoon er uit met de iOs 11 update

Morgen is het dan eindelijk zover: de nieuwe iPhone komt uit and we can’t wait! Naast het feit dat de iPhone 8 een hele make-over krijgt, gebeurt er nog veel meer rondom Apple. Er komt namelijk een nieuwe iOs update aan en alle informatie is gelekt aan Reddit. Altijd al gedroomd van bewegende emojis? Dan hebben wij supergoed nieuws voor je! De nieuw iOs 11 update kan binnenkort gedownload worden en er gaat een heel hoop veranderen. Wij vertellen je drie te gekke nieuwtjes op Apple gebied! Ben je er klaar voor?

We weten nu dat er geen iPhone 7S op de markt gaat komen, maar dat Apple meteen doorstoomt naar de iPhone 8. Na de iPhone 8 komt de iPhone 8S en de mysterieuze iPhone X.

Bye Touch ID, hello Face ID

Bye Touch ID, Hello Face ID. Apple gaat de Touch ID vervangen voor de Face ID. Yep, je kunt je telefoon straks nog sneller en gemakkelijker ontgrendelen. Je hoeft alleen nog maar naar de camera te kijken en je telefoon gaat van het slot! How easy is that? Nog leuker is het schattige gezichtje dat je te zien krijgt bij het ontgrendelen.

Dit gebeurt er dan op je scherm als je Face ID gebruikt:

Twee woorden: 3D Emojis

Moeten we nog meer zeggen? De groepschats en Instagram-posts gaan gebombardeerd worden met bewegende emojis. Deze emojis gaan bewegen op basis van jouw gezicht, wat ergens best wel creepy is maar tegelijkertijd ook echt geweldig!

Als deze update dan eindelijk gedownload kan worden weten we ook meteen wat we gaan doen: emojis sturen en onze telefoon een uur lang ontgrendelen. We can’t wait!

Bron: Gizmodo | Beeld: IMAXTREE