Yes! De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zijn bekend

Och, wat duurt het nog lang tot het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien is. Wij zitten er al weer helemaal klaar voor en kunnen ook zeker niet wachten tot we de sneaky tactieken van de mol en fanatieke deelnemers op de buis zien verschijnen. Gelukkig is er een helder puntje aan de hemel! Afgelopen zaterdag zijn namelijk de deelnemers bekend gemaakt en onze WDM-hart ging steeds sneller kloppen. Hallo, Jan Versteegh doet mee! Dus alle molloten verzamelen, dit zijn de deelnemers van Wie is de Mol 2018!

Niets is wat het lijkt!

Afgelopen zaterdagavond stelde Art Rooijakker de tien kandidaten van het nieuwe seizoen voor. En zoals Art dat natuurlijk altijd doet met een heerlijk mysterieus randje. We like! Het internet werd natuurlijk helemaal gek en de eerste mol-theorieën gaan alweer rond. Laten we hopen dat de mol net zo geniaal is als de voorgaande mollen, maar moet hij of zij wel van goede huizen komen om Sanna Wallis de Vries te evenaren! Dus: pak je mol-boekje erbij, download de app en ga op jacht! Dit zijn de BN-ers van seizoen 18!

  1. Schrijfster en filosofe Stine Jensen
  2. Cabaretier Emilio Guzman
  3. NOS Journaal-presentatrice Simone Weimans
  4. BNNVARA presentator Jan Versteegh
  5. Modeontwerpster Olcay Gulsen
  6. Tears & Marble bandlid Bella Hay
  7. Fokke en Sukke tekenaar Jean-Marc van Tol
  8. Pianist en zanger Ruben Hein
  9. Actrice Loes Haverkort
  10. AVROTROS presentator Ron Boszhard

Wauw! Wij kunnen nu al niet wachten hoe Olcay zich gaat kleden bij alle modderige opdrachten. En hallo cuties Jan Versteegh en Ruben Hein! Helaas moeten we nog even wachten op het nieuwe seizoen. De eerste aflevering wordt namelijk pas op 6 januari uitgezonden op NPO 1. Op de site van WDM kun je alvast een beetje voorproeven met de filmpjes van de deelnemers en hun tactieken. So you better be ready! 

LEES OOK:

Lidl is geen ‘Liddel’ en andere merknamen die je verkeerd uitspreekt
Deze site verteld je hoeveel je Instagram-account waard is 
5 dingen over de serie Friends die jij nog niet wist

Bron/beeld: Wie is de Mol?