Yes! Er komt een thriller Netflix Original serie van de makers van Gossip Girl

Ben jij alle series op Netflix ook zo zat? Voor mijn gevoel heb ik alles al duizend keer gezien! Gelukkig hebben ze aangekondigd dat er een nieuwe Netflix Original serie komt en wij kunnen niet wachten. Hij is van de makers van Riverdale, maar daarnaast ook nog een combinatie van Gossip Girl, Gone Girl, Pretty Little Liars, en Once Upon a Time. Laat maar komen!

Netflix Original serie: You

Je leest het goed! De nieuwe Netflix Original serie You wordt onze nieuwe verslaving. De serie gaat over een obsessieve, briljante boekwinkel manager genaamd Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, die alle technologie van nu gebruikt (zoals social media) om de vrouw van zijn dromen verliefd op hem te laten worden. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kempnes.

Om het nog beter te maken: Joe verandert van stalker-modus naar boyfriend-modus en doet er alles aan om elk obstakel uit de weg te ruimen. Zelfs als dit betekent dat hij mensen moet vermoorden! Gaat jouw thriller-hart ook meteen sneller kloppen? Oh my! De cast wordt vertolkt door niemand minder dan Penn Badgley (Gossip girl), Shay Mitchell (Pretty Little Liars) en Elizabeth Lail (Once Upon a Time).

Wanneer deze tiendelige-serie op Netflix komt is nog niet bekend, maar als we de Facebook-pagina moeten geloven, zal het niet lang meer duren. De trailer van de serie staat al wel online én zien we Penn al schitteren als creepy Joe. Bekijk de trailer hieronder!

Wij gaan het boek vast lezen, want wij kunnen nu al niet meer wachten. Stay tuned dus!

Shop de perfecte Netflix & Chill look!

Only
OTTO
€29,99

Aim’n
DE BIJENKORF
70,00 49,00

Happy Socks
WEHKAMP
€9,00

Bioré
WEHKAMP
€7,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€5,95

Vivance Collection
OTTO
€39,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Hello Spring! Deze titels komen in mei op Netflix 
Buh Bye! Deze titels halen mei niet op Netflix 

Bron: Glamour | Beeld: Netflix