Yes! Vanaf 1 januari komt Friends op Netflix

Na oudejaarsavond wil je niets liever dan lekker uit brakken op de bank. Je zit nog helemaal vol van alle oliebollen en champagne en kan alleen nog maar horizontaal liggen. Een zacht kussen en je favoriete serie doen dan wonderen! Weet je nog niet wat je moet kijken? Van dit nieuws word jij dan heel blij. Vanaf 1 januari is namelijk onze favoriete tv-serie Friends te zien op Netflix. Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar!

I’ll be there for you

How you doin’? Er gingen al wat geruchten rond, maar het hoge woord is er toch echt uit: Friends is vanaf 1 januari 2018 te zien op Netflix! En niet één, niet twee, maar alle de tien seizoenen van je zes favoriete vrienden zullen te zien zijn. Oh my! In 235 afleveringen zie je Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler en Joey weer verliefd worden, weer scheiden, kinderen krijgen en laten we het maar niet hebben over de toffe outfits van de eerste paar seizoenen. Could I be any more excited? 

Netflix laat in een persbericht weten dat veel fans een verzoek hadden ingediend om de serie op Netflix te krijgen. Iets wat alleen nog maar in Amerika mogelijk was. Blijkbaar hebben zoveel fans een verzoek ingediend, dat ze hier gehoor aan hebben gegeven. En wat een feest wordt dit? Ik wil hierbij alvast mijn excuses aanbieden voor iedereen die mij de eerste weken van januari wilt spreken. Ik ben even tien seizoenen van Friends aan het kijken!

Om dit geweldige nieuws te vieren, zetten we de leukste GIFjes van Friends op een rijtje!

LEES OOK:

Budget shopping: polkadots voor de feestdagen
5 dingen over de serie Friends die jij nog niet wist
New year, new friends: 5 types om te verbannen uit je leven

Bron: Nu.nl | Beeld: Friends, Giphy,