Zó ga jij het nieuwe jaar in volgens jouw sterrenbeeld

sterrenbeeld

Waarschijnlijk heb jij al grote plannen met Oudejaarsavond, maar voor de last-minute twijfelaars onder ons kan het een hele opgave zijn om te beslissen hoe ze het nieuwe jaar in willen gaan. Kies jij ervoor om naar een club te gaan en te dansen tot in de vroege ochtend of lig jij liever op de bank met vriendinnen of familie onder het genot van een fles wijn en oliebollen? Of ga je toch naar het huisfeestje van je vrienden? De keuze is reuze! Misschien kunnen de sterren je een handje helpen, want zij hebben al bepaalt hoe jij het nieuwe jaar in gaat. Natuurlijk is het ook leuk om te lezen of jouw plannen volgens verwachting zullen verlopen. Benieuwd? Lees gauw verder.

Dit staat je te wachten op oudejaarsavond volgens jouw sterrenbeeld

Steenbok

Voor jou is Oudejaarsavond geen avond zonder vuurwerk. Nodig al je vrienden uit, ga naar buiten met een drankje en geniet van alle mooie lichtjes. Maar doe wel voorzichtig!

Waterman

Of je nu single bent of gelukkig getrouwd, deze avond zal je aan het denken zetten over jouw relaties met anderen. Maak een wandeling, waterman. Het is goed om even stil te staan bij jezelf en om even na te denken. Je hoeft natuurlijk niet alleen te gaan. Neem een dierbare vriend mee.

Vissen 

Je persoonlijke vooruitgangen en dieptepunten maken je emotioneel, zowel in positieve als in negatieve zin. Omring je met dierbaren onder het genot van een heerlijk diner, en kijk positief naar een nieuw jaar.

Ram 

Afgelopen jaar was een intens jaar voor jou en je bent klaar om verder te gaan. Breng New Year’s Eve door met vrienden die jou positieve energie geven. Het beste is om naar een club te gaan. Trek je mooiste glitter outfit uit de kast en je zult een leuke nacht beleven.

Stier 

De combinatie van planeten die zich zullen verbinden met jouw sterrenbeeld, betekent dat jij Oudejaarsavond moet vieren met familie dichtbij huis. Zoek een lekker recept uit en ga lekker een middagje in de keuken staan. Jij zult een heerlijke avond beleven met al je dierbaren!

Tweelingen 

Oef! Had jij financiele problemen het afgelopen jaar? Grote kans dat jij Oudejaarsavond afgeleid wordt met plannen hoe jij dit het komende jaar gaat herstellen. Laat de geldproblemen je avond niet verpesten en zoek afleiding bij je vrienden. Haal de bordspellen uit de kast of zing de sterren van de hemel met een karaoke avond.

Kreeft 

Jij bent dol op Oudejaarsavond, maar je hebt geen zin om de chaos in de stad in te gaan. Blijf lekker thuis in je chill outfit met een marathon aan leuke films. Nog wat vrienden uit en succes is gegarandeerd.

Leeuw 

Jij zult meer geluk vinden door jezelf meer rust en structuur te geven, leeuw. Zo kun jij het nieuwe jaar uitgerust beginnen. Mocht je dit jaar goede voornemens hebben, bespreek ze dan met vrienden en familie in je eigen huis. Maar de leeuw is koppig! Grote kans dat jij tot in de vroege uurtjes in de club staat.

Maagd 

Oei, emoties kunnen hoog oplopen deze avond. Probeer dicht bij jezelf te blijven en meng je tussen vertrouwde mensen. Heb je een relatie? Je seksuele verlangen zal intens zijn. Dat belooft wat…

Weegschaal 

New Years Eve is jouw avond om te schitteren, weegschaal. Maar je wilt een beetje van allebei dit jaar. Je verlangen naar een avond Netflix & Chill is groot, maar feesten tot mindernacht wil je net zo graag. Doe het allebei! Why not?! Begin op de bank en eindig met een party.

Schorpioen 

Maak je klaar om Thank you, next te zeggen. Ga het huis uit en vier de toekomst. Als je single bent, wil je graag naar leuke feestjes met vrienden. Maar zorg dat jij je niet gaat vervelen voor middernacht. De key hiervoor is om je verwachtingen te verlagen en te zien waar de avond je brengt. Als je een relatie hebt wil jij je lover naar de dansvloer slepen.

Boogschutter 

De kans is groot dat volgend jaar, jouw jaar wordt. Jij bent een echte avonturier. Boek een reis en vier Oudejaarsavond in een andere stad. Of je nu een vliegreis van een paar uur moet maken of een uurtje in de bus moet doorbrengen, het nieuwe jaar in het buitenland vieren zal jou veel goeds brengen.

Shop de party look!

L.K. Bennett
DE BIJENKORF
€650,00 455,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€89,99

BPC Bonprix Collection
BONPRIX
€18,99

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€57,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

Clarins
HUDSON’S BAY
€38,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Refinery 29, Famme | Beeld: Unsplash, Pexels