Zo steun jij Wereld Dorpen voor Kinderen!

Wereld Dorpen voor Kinderen

Veel mensen verlangen naar december. De maand waarin we tijdens de feestdagen omringd zijn door onze familie, onder het genot van overheerlijk eten en een goed glas bubbels. Hoe vanzelfsprekend dit ook klinkt, toch is het voor veel mensen niet mogelijk. Met dit als uitgangspunt heeft Wereld Dorpen voor Kinderen besloten zich in te zetten voor de kinderen voor wie dit niet mogelijk is. Ben je benieuwd hoe je dit goede doel kunt steunen? Lees dan gauw verder!

Hoe steun je Wereld Dorpen voor Kinderen?

Over de hele wereld zijn er miljoenen kinderen die vanwege hun arme en wanhopige situaties geen kerst kunnen vieren. Hartverscheurend, is het niet? Voor een klein bedrag van slechts €12,- kan je ervoor zorgen dat een kind een onvergetelijke kerst heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een fijne en warme kerst hoort te hebben.

Een onvergetelijke kerst voor kinderen

Jaarlijks zet het Wereld Dorpen voor Kinderen zich in voor meer dan 20.000 kinderen over de hele wereld. Denk hierbij aan landen zoals Brazilië, de Filipijnen, Guatemala, Mexico, Honduras en Zuid-Korea. Maar naast deze landen zijn er nog veel meer landen waar kinderen geen normale Kerst kunnen vieren. De missie van Wereld Dorpen voor Kinderen is ontsnappen aan armoede. Jij kan hierbij helpen door een bedrag van slechts €12,- te doneren via de website www.kerstvoorkinderen.nl

Eten van verschillende keukens

Ben jij ook zo dol op gerechten uit verschillende landen? Zoete Mexicaanse empanadas, een Guatemalteeks stoofpotje, Zuid-Koreaanse bibimbap of Braziliaanse Crème de papaya? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Als je het Wereld Dorpen voor Kinderen steunt ontvang je een receptenboekje met allerlei verschillende gerechten. Van een exotisch voorgerecht uit Zuid-Amerikaanse streken tot een zoet dessert in Aziatische stijl. Op The Daily Dutchy vind je alvast een recept!

Benieuwd hoe je  vegetarische bibimbap bowl maakt? Lees het hier: The Daily Dutchy

 

Steun jij dit jaar Wereld Dorpen voor Kinderen?

Bron: The Daily Dutchy  | Beeld: The Daily Dutchy, Unsplash