Babynamen-stress? Met deze app swipe jij jouw favoriet

Baby opkomst, maar nog geen flauw benul hoe jij je kroost wilt noemen? Met alle namen in omloop is het bijna een onmogelijke taak om nog een fatsoenlijk naam te vinden. Je wilt namelijk geen spijt krijgen en al helemaal niet dat je kind er mee wordt gepest. Een hele opgave dus. Voor alle mama’s en papa’s to be is er een heel handige app op de markt gebracht waarmee jij de naam van je kind binnen no time hebt. Hoe? Swipend!

Swipe, swipe, swipe

Ik hoor je denken: ‘Swipend?’ Inderdaad! Dit is namelijk niet alleen handig om jouw prins op het witte paard te vinden, maar dus ook om een geschikte babynaam te vinden. Hoe leuk! De bedenker achter deze geniale app is Zwitsal, het bedrijf dat bekend staat om hun babyverzorgingsproducten met die o-zo lekkere geur. Ze beschrijven het zelf als: ‘een soort Tinder voor babynamen waarmee je heel snel een perfecte babynaam vindt’.

En hoe het te werk gaat? Heel simpel: Jij en je partner geven apart van elkaar aan wat jullie van elke babynaam vinden en als jullie het beide mooi vinden is het een match. Perfect! Geen uren geblader meer in een babynamenboek of het afspeuren van websites naar de perfecte babynaam.

Hoe handig is deze uitvinding? Swipen is nog nooit zo leuk geweest! Hoef jij je alleen nog maar druk te maken over de babykamer.

LEES OOK:

Dit worden de meest populaire babynamen van 2018
Zó vier jij Valentijnsdag samen met de kids
Deze babynamen zijn officieel verboden, wij snappen wel waarom

Bron: Zwitsal | Beeld: Getty Images