Dit zijn de coolste babynamen van 2018 tot nu toe

Babynamen, je kunt het zo gek niet bedenken of er zal vast wel iemand zijn die zijn kind al zo heeft genoemd. Een unieke naam verzinnen is nu een hele challenge. Gelukkig staat het internet vol met de leukste babynamen, waardoor dit veel makkelijker is dan vroeger. Ben jij een hippe moeder die nog op zoek is naar een coole naam voor haar toekomstige spruit? Lees dan zeker even verder! Wij zetten namelijk de coolste babynamen van 2018 tot nu toe op een rijtje. Leuk!

Cool kids

Ook al zitten we nog maar in het begin van maart, er zijn al heel veel baby’s geboren. Blame it on the summer! Zoveel zelfs dat er een heuse namenlijst is ontstaan met de coolste babynamen. En dit zijn natuurlijk niet de namen die we dagelijks horen. Neen, dit zijn namen als Naïm en Kayan voor een jongen of voor een meisje Novée en Airen. Cute! Kijk voor de complete top tien hieronder!

Jongensnamen

 1. Naïm
 2. Kayan
 3. Manasse
 4. Bojan
 5. Revi
 6. Bobby
 7. Yari
 8. Finnley
 9. Iven
 10. Aydin

Meisjesnamen

 1. Maan
 2. Djill
 3. Harper
 4. Luce
 5. Novée
 6. Rowan
 7. Dalí
 8. Zaya
 9. Airen
 10. Aysu

Wat een leuke namen! Dit zijn heel andere namen dan die van de top 10 grappigste namen, thank god! De namenlijst is ontstaan door babyblog.nl en is gebaseerd op de top 1.000 met grootste stijgers. Voornamelijk jonge ouders hebben voor deze namen gekozen, vandaar de naam ‘cool‘. Onze favoriet? Revi en Djill! Wij zijn nu al benieuwd naar de coolste namen van de rest van het jaar.

LEES OOK:

Slaaptekort? 4 op de 10 ouders slaapt minder dan 6 uur! 
Babynamen-stress? Met deze app swipe jij jouw favoriet

Bron: Babyblog.nl | Beeld: Unsplash