Op vakantie met baby: do or don’t?

baby

Elke week zetten we een populair topic – voor en door moeders – van het VIVA forum in de schijnwerpers. Deze week: op vakantie met een baby. Ook meepraten? Deel je mening in het topic over op vakantie gaan met baby’s of ga naar de pijlers Kinderen of Zwanger.

De vroegboekkortingen en zomerdeals vliegen ons weer om de oren. Maar wat als je net een baby hebt gekregen? Durf je het aan, zo’n vlucht met alles erop en eraan? Of wordt het een retourtje Texel? Deze moeders geven hun mening.

  • “Wacht met op vakantie gaan tot de baby minstens zes maanden oud is. Met een baby krijg je al snel een ‘volksverhuizing’ en daarnaast staat de hele dag in het teken van slaapjes, flesjes en meer van dat.”
  • “Op vakantie met een baby is geen aanrader. Wij zijn weggeweest toen onze zoon zes maanden oud was en echt ontspannen was het niet. Alles ging gewoon door (voeden, dutjes, badjes, luiers, huilen, slaapgebrek etc.) en kind had er ook niks aan. Was hij eindelijk gewend aan de nieuwe slaapplek, konden we alweer naar huis. Stomste vakantie ooit!”
  • “Ibiza is ideaal met de kinderen. Korte vlucht, mooi weer en in verhouding met andere vakantielanden heel schoon met lekker en gezond eten.”

Lees verder op VIVA.nl.