8 geluksmomenten met een baby

jamielee3

Met een baby ervaar je elke dag meerdere geluksmomenten. Het kleine mensje wat zich ontwikkelt in deze grote wereld is snel onder de indruk en vindt alles prachtig. Geniet hieronder mee van mijn geluksmomenten!

#1. Mornings

Niks fijner om zo’n klein vrolijk mannetje uit zijn bed te halen met lieve kleine slaapoogjes.

jamie2

#2. Little feet

De nu nog kleine voetjes die dadelijk grote stappen gaan zetten in de wereld! Zo bijzonder!

FullSizeRender-5

#3. Bath time

Wat is het heerlijk om te kroelen met een vrolijke schone baby die ruikt naar Zwitsal.

FullSizeRender-3

#4. Sleep time together

Rust! Het is echt genieten als de kleine lekker in m’n armen in slaap valt, de warmte en de rustige ademhaling. Zo zoet! En voor mij echt een zen momentje.

jamilee1

#5. Laugh out loud! LOL!

Heel veel is voor kleine kinderen nog nieuw, dus is er veel om te lachen. De slappe lach hebben ze daarom vaak en dat is natuurlijk super aanstekelijk!

FullSizeRender

#6. Playtime with daddy

Ik ben apetrots als ik mijn mannen heerlijk zie spelen en allebei hoor lachen. Papa is zo creatief, hij heeft de leukste spelletjes en verhaaltjes. Ik begin dan automatisch mee te lachen!

Untitled-4

#7. The litlle things

Ik sta weer meer stil bij het mooie zien in de kleine dingen in het leven. Wanneer hij moet lachen om een klein beestje of een harde windvlaag, word ik weer bewuster van alles om mij heen.

FullSizeRender-2

#8. Double Love

Familie of vrienden die genieten van de aanwezigheid van jouw kleintje, vind ik zo mooi om te zien. Iedereen bloeit helemaal op als zij de kleine zien. Dat brengt zoveel vreugde!

Untitled-7

Dan heb ik het hier niet over de huilbuien, de poepluiers of het bezorgde gevoel wanneer hij ziek is. Het eerste jaar is best pittig! Maar hey, hij hoeft maar één keer te lachen en ik ben alles vergeten. Sommige zien het als eens belemmering van hun leven, ik zie het als een verrijking!

De kleine heeft dan ook een gepaste bijnaam: My little sunshine!

FullSizeRenderrr

Liefs, Jamie-Lee