HippieVal: het festival voor jong & oud!

hippie

Het festivalseizoen is begonnen, en ik hou ervan! Waar ik vroeger veel festivals afstruinde, plan ik nu van te voren een paar leuke festivals in. Naast de uitjes in het weekend naar de kinderboerderij, speeltuin en het park mis ik als fresh-new mama nog wel een zomerse gelegenheid om met het hele gezin naar toe te gaan. Eerder zag ik bij Coachella in Amerika dat je je kinderen mee kan nemen en dit bracht mij op een idee…

hippie1

Momenteel ben ik druk bezig met het organiseren van HippieVal; een festival voor het hele gezin en waar het thema ‘Ibiza’ de boventoon voert. We hebben een prachtige locatie weten te regelen, namelijk het eiland Vidaa in het Bergse bos Rotterdam. Nooit eerder werd hier een soortgelijk festival gehouden. Ik ben dan ook super enthousiast dat ons festival de eerste op deze locatie gaat zijn!

Met het organiseren van het festival hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met iedereen binnen het gezin: papa’s kunnen heerlijke drankjes aan de bar doen, mama’s struinen een veelbelovende Hippiemarkt af en voor de kids zijn er verschillende activiteiten. Met trots kan ik zeggen dat we leuke samenwerkingen hebben opgezet met toffe merken voor een leuke invulling van het programma.

Om je alvast even mee te nemen naar de dag zelf lees gauw verder:

Bezoekers worden bij binnenkomst al getrakteerd op een ‘Mini-feestje’! Autodealer Mini F. Breeman presenteert haar modellen van Mini en brengt iedereen alvast in de feeststemming met de Ibiza Lounge uit de speakers.

Voor wie de dag zen wil beginnen, start het event met de ‘Kick off Morning Yoga’. Het thema Ibiza, maar zeker ook de idyllische locatie Vidaa midden in het Bergse Bos, zorgen voor een unieke start van het event.

hippie2

Met een vers sapje kunnen bezoekers zich laten adviseren en verwennen in de wellness corner door verschillende beautystands of door een heerlijke massage van QoQo massage.

Ibiza is Ibiza niet zonder hippiemarkt. Zo ook op HippieVal, met de musthaves voor deze zomer! Struin alle kraampjes af, laat de mooiste glitters tattoos zetten of tarrot kaarten leggen.

Uiteraard is er aan de kleintjes gedacht. Zo is er een babycare waar plaats is voor de verzorging van de allerkleinste en zijn er leuke kids activiteiten; van hoelahoepen, een Bohemien fotosetting tot bloemenkransen maken. In het hippiebos wordt ieder uur voor het hele gezin een family bootcamp georganiseerd door David Lloyd.

hippie3

Op de music stage zijn er overdag optredens van getalenteerde kids. Later op de dag een live performance en DJ Vinny James sluit de dag af met lekkere Ibiza beats. Voor wie een ticket koopt in de voorverkoop zijn leuke prijzen te winnen middels een loterij. Weekendje Mini Cooper Carbio rijden, een sportabonnement voor het hele gezin, een jaar lang gratis massages of een heuse botox-behandeling zijn voorbeelden van de loterij-prijzen!

Uitgeshopt of gedanst? Strijk dan neer op de Bloomon terras met de kleurrijkste bloemendecoratie. Of kom lekker chillen bij de Johny Doodle Lounge. Hier vind je foodtrucks en bars voor een heerlijk hapje en drankje.

De laatste voorbereidingen zijn in gegaan en het programma breidt zich steeds meer uit. Wil je op de hoogte blijven of wil je een kijkje komen nemen? Voor meer informatie check de website www.hippieval.nl.

Let the summer begin!

Liefs,

Jamie-Lee

hippie4