Like My Brand Moms: And the moms of 2016 are…

Like My Brand Moms

Vorige week organiseerde Friends of the Brands haar jaarlijks terugkomende event Like My Brand Moms, ditmaal met hét ouderplatform Fabulous Mama&Family als trotse mediapartner. De Top 60 business moms – Victoria Koblenko, Quinty Trustfull, Bridget Maasland, Fajah Lourens, Maria Tailor en nog vele anderen – werden uitgenodigd om in The Harbour Club Amsterdam eens lekker in de watten te worden gelegd. Even een mama avondje uit!

lmb2

Lexus zorgde ervoor dat een aantal mama’s in stijl op locatie arriveerden, waar de rode loper op hen te wachten stond. Vervolgens kregen zij een glas Hermit gin in de hand en viel het oog gelijk op dé eyecatcher van de zaal; de sweet table van Masterpiece of Cake vol met pumpkin spice cupcakes, carrot-cake cake pops en appel karamel amuses – heerlijk!

lmb3

lmb4

Maar liefst tien uiteenlopende merken stonden te popelen om de dames te verwennen, waaronder Avanca met hun lifestyle accessoires. Hun draadloze sport headset is een absolute musthave voor de sportfreaks onder ons, hun Waterproof Bluetooth Heart Speaker voor de onder-de-douche zangtalenten en om maar niet te beginnen over hun Bluetooth Audio Earmuffs, dé uitvinding voor de wintermaanden. Ook Dyson en Waterpik waren van de partij om de dames op de hoogte te brengen van de nieuwste huishoudelijke snufjes en hoe je met een gezond gebit het nieuwe jaar tegemoet gaat.

lmb5

lmb6

Het premium skincare merk Environ introduceerde hun nieuwe Avance DFP 312 Serum. Een hele mond vol, maar het is de ultieme bondgenoot in de strijd tegen de tijd. Met een trio van intelligente peptidencomplexen strijkt het lijntjes en rimpels glad, maakt het de huid steviger en laat het je er jeugdig en stralend uitzien. Hebben dus! Aansluitend werden de ladies bij Pupa Milano persoonlijk in de make-up gezet door internationaal make-up artiest Giorgio Forgiani, die zijn tips en tricks deelde over ‘strobing’ het nieuwe contouren. Perfect timing, want de dames konden gelijk door naar de covershoot van Fabulous Mama!

lmb7

lmb8

lmb9

Tevens waren All-time Favourites met hun stijlvolle shoppers, Body Engineers met hun premium sportkleding en Rebelle die hét online platform voor tweedehands designermode biedt aanwezig om de dames lekker te pamperen.

Tussen al deze verwennerij stond er ook een goed doel centraal, namelijk Care for Life. Zij zetten zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn en bieden hen steun op het gebied van medische zorg, educatie en sport. Belangrijk voor hen is om per kind een groot verschil te maken en hun wensen te laten uitkomen!

lmb10

Tot slot, om een aantal van de hardwerkende moeders te eren, rijkten Friends of the Brands in samenwerking met Fabulous Mama&Family drie awards uit; Most Iconic Mom ging uit naar Victoria Koblenko, Most Stylish Mom naar Maria Tailor en Most Influential Mom naar Janine Breukhoven. Zoals je hoort, was het een onvergetelijke avond!

lmb11

lmb12