Mommy Diary: FHM500, Shoot & KidsToday lunch

header-juliette

These bags aren’t Chanel, I just need a vacay. Or a weekend off. Of misschien een dagje, maar niet deze week. M’n agenda stond weer bomvol, maar het een was nog leuker dan het ander! FHM 500, een shoot voor One Magazine, KidsToday lunch… hieronder weer wat leuke highlights!

Maandag

Twee dagen lang gezelligheid op de Perfect serve Barshow. Best ideaal als alle mooie bartenders van Nederland zomaar vanzelf voorbij wandelen.

mommy-blogger-Jamie

Photocredits: Ming Chao

Dinsdag

Samen met heel veel leuke mommybloggers was ik te gast bij de #mommylunch die KidsToday organiseerde als Kick off van de pop-up store. Één grote cuteness overload was het. Overal super schattige kleertjes en accesoires van de leukste nieuwste kidsmerkjes. De lunch was super lekker en gezond!

2

3

Aan tafel met Fashionchick’s Merel. Onvoorstelbaar hoe fantastisch zij eruit ziet, 30 weken zwanger was bij mij een ander verhaal.

4

5

Deze fase ben ik allang voorbij (gelukkig), máár… ik word tante! Yes! Finaly! It’s a girl & I’m in heaven. Dus dit heerlijke Joolz nestje krijgt toch een hele goede bestemming. In een van mijn eerdere diary’s over de Joolz Xmas brunch lees je meer over dit fijne merk.

Woensdag

Woensdag had ik, na een hele dag rennen en vliegen, een uurtje de tijd om me snel te douchen en klaar te maken voor het FHM 500 feestje. Eindelijk relaxen, gezelligheid en cocktails! Voor mij dan, voor m´n partner in crime en bff een watertje, die drinkt niet maar kwam toch supporten, thankfull :).

6

7

Cool cocktails / photocredits: van Zijst

Zaterdag & Zondag

Zaterdag was bring your kids to work day, dat vinden wij alle drie zó leuk! En het werk zelf was ook niet vervelend. Ik had een shoot & BBQ-feestje met een van m’n lievelings mannen, voor zijn #ONE Magazine!

8

9

10

11

La Malinche en de chef, toeval bestaat niet. @chefmetlef (a.k.a the naked chef, whichever you prefer. Alleen een schortje, jammer dat ik dat shot niet heb. Je mist wat.) heeft skull tattoos. I love a man to match my Tequila.

12

13

Onverwachts lekker weer? Zo opgelost. Ik klaag niet. Je kunt het magazine trouwens vast pre-orderen via deze link.

14

15

Zondagochtend; knuffelen met m’n schatjes, nog wat werk doen, koffie en eindelijk ook maar even de FHM 500 lijst bekijken. Komende week weer een hoop leuke dingen, dat lees je in de volgende diary. Wil je meer zien van wat ik doe en meemaak? Dan kun je me ook volgen op Instagram: @juliettedelar.

Till next week!

X,

Juliëtte