Mommy diary: Jamie-lee’s family & the city

Yes, that’s us! Wij wonen middenin het centrum van Rotterdam. Waar veel mensen bij een zwangerschap gelijk denken aan verhuizen, leek het ons ideaal. Juist tijdens de eerste jaren als moeder vind ik het fijn om niet gelijk mijn hele leven om te gooien, de veranderingen komen toch vanzelf en die pas ik zo goed als mogelijk aan in ons leven. Ik voel mij nog steeds jong en vrij en houd van de levende stad.  Ik loop zo naar werkafspraken, ga met de kinderwagen shoppen, doe boodschappen, drink een borrel; het is allemaal dichtbij en hierdoor lijkt het voor mij een minder grote onderneming! Bevalt het Milo niet dan ben ik binnen 5 minuten thuis. De verschrikkelijke trap die ik op moet naar mijn appartement houden we even achterwegen ;). Totdat wij een mooi huis buiten het centrum hebben gevonden, deal ik er gewoon mee!

De Pannekoekstraat is mijn favoriete straat. Hier zitten de leukste zaken. Bij het restaurant Pierre voelt het een beetje alsof ik op een terras in Parijs zit. Bokaal is gezellig voor een borrel aan de picknicktafels en het grote plein is makkelijk met kinderen. Bij Tante Nel haal je de lekkerste snacks! En de beste fashion boetieks Louen & Imagine by Kim vind je aan het einde van de straat.

Een straat verder lopen en we zijn op de markt en bij de markthal waar we graag onze boodschappen doen.

Voor een beetje Sex & The City eens in de zoveel tijd, zorg ik voor een oppas! Daarvoor heb ik een super handige app: Charly Cares. Na het geven van een dikke kus aan Milo wandel ik zo de deur uit om de bloemetjes even buiten te zetten.

LEES OOK:

Baby nieuws! Naast Kylie en Kim is deze zus nu ook zwanger
Mommy diary: Jamie-Lee’s summer of happiness in Ibiza
Babies day out: Jamie’s hotspots in Rotterdam

Beeld: Wildflowers by Karlijn Goudriaan