Mommy diary: Jamie-lee’s make it a December to remember

We zitten weer in de heerlijke drukke maand december! Voor mij is december altijd echt wel ‘the most wonderful time of the year’ en eigenlijk hang ik zelf graag nog wat extra slingers op. Ik plan veel leuke etentjes en feestjes, de kerstboom krijgt weer een nieuwe touch, ik scoor fijne truien en party oufits, bereid lekkere winterse maaltijden en doe veel kaarsjes aan; ik ga er helemaal in op! Ook ben ik het type dat voor de feestdagen nog even extra door de wasstraat gaat 🙂 Kijk maar mee!

Big wintercoats & snow fun!

Hoe leuk is het dat we dit twee dagen hebben meegemaakt. Milo vond het fantastisch!

This is the time to sparkle!

Mijn huid vraagt deze maand om wat extra verzorging en daarom neem ik een behandeling bij mijn schoonheidsspecialist Mirabelle Beauty Center. Omdat ik richting de 30 jaar ga, laat ik mij eens goed adviseren. Ik leer veel over het aanmaken van collageen en de producten die daarbij helpen van QMS medicosmetics. Thuis ga ik er ook mee aan de slag en het resultaat is een stralende gezonde huid! Daarnaast staat de kapper weer gepland en heb ik hele fijne nieuw nagellak van Caption waar ik een gel look mee creëer. Ik voel mij als nieuw en ben helemaal klaar voor de feestdagen!

Shop till you drop for Christmas!

Op Black Friday was het shoppen met korting en met de nieuwe Hudson’s Bay in Rotterdam hebben we gelukkig meer keus!

Winter outfits for the little ones!

Deze gave sweaters heb ik bij Bon Bon on the Block gescoord! Tip: hier scoor je ook leuke cadeautjes voor de kleintjes voor de feestdagen!

Party time!

Zo eindigde mijn avond na het Stokke TrippTrapp dinner in de lobby van het Conservatorium hotel 😉 Het was een mooi event om met zeventig inspirerende moeders geld op te halen voor het goede doel stichting Papegeno. Even is het dan niet zo vanzelfsprekend dat we gezonde kinderen hebben en is stilstaan en geven zo belangrijk. Mijn stoel heb ik heel tof laten op laten pimpen door ‘If the walls could talk’ voor het restaurant Hugh.

Een goede afsluiter van het event ‘A Lot of Fashion On Tour’ in Rotterdam dat wij met Mr.PR samen met STYLETODAY organiseren. Mooi publiek & mooie merken zorgden voor een ‘Fabulous Fashion Lottery’! Wil jij er volgend jaar bij zijn? Volg Styletoday en blijf op de hoogte!

City of love & lights!

Wauw, wat is de stad mooi versierd in deze maand! Samen met mijn vriend ben ik een weekendje weggeweest. We zijn weer op veel nieuwe plekken geweest en in mijn volgende blog deel ik al mijn favoriete adresjes!

Wil je meer foto’s zien? Volg mij dan op Instagram!

Voor nu wens ik iedereen alvast fijne feestdagen met een hoop mooie en nieuwe herinneringen!

Liefs,
Jamie-Lee

LEES OOK:

Dit zijn nu al de hipste babynamen van 2017
Handige tips voor de eerste keer in het vliegtuig met je baby
8x waarom je een keer een retraite op Ibiza moet doen mét je kind