Mommy diary: Jamie-Lee’s terugblik op de zomer

Ibiza

Deze zomer hebben we met de kleine veel leuke dingen gedaan. In Nederland hebben we gelukkig best wat zomerdagen gehad. Eindelijk konden we de leuke summer outfits uit de kast halen voor zowel mijzelf als voor Milo. Lekker spelen met water en samen veel fruit eten. Kroelen met blote lijfjes, het is intens genieten!

Mijn zoontje loopt en wilt niet meer stil zitten in de kinderwagen. Het is daarom lekker om met deze warme zomerdagen neer te ploffen op een kleed in het park of op het strand. Inmiddels ligt het daarom standaard onderin de kinderwagen.

Ik geniet van het zien hoe hij zich ontwikkeld en hoe ik hem daarbij kan helpen. Na het spelen kijk ik toe hoe lief hij een dutje doet en heb ik op dat moment even de tijd om te zonnen of om een boekje te lezen.

Een jaar verder, mijn tweede zomer met een baby heeft mij laten inzien dat ik bewuster ben van elk moment, dat ik kan genieten en het er daarom ook goed van neem… Met baby maar ook weleens zonder!

Kijk mee naar wat zomerse highlights van de afgelopen tijd waarin ik work & pleasure goed weet te combineren!

Summer days, we love it!

tuin

Samen met partner in crime Dieudonnee hebben wij een supertof event Hippieval georganiseerd voor jong & oud. Uiteraard kan na zo’n succesvol evenement een foto met big smile op de Hippiestoel niet ontbreken!

jamiue

Trots op de kinderen van mijn dansschool die hard hebben gewerkt voor een spetterend optreden. Ik heb ze een hele zomer moeten missen, maar gelukkig gaan de dansenlessen van JLeeDance weer van start!

Dans

Rotterdam is een evenementen locatie rijker: nhow Rotterdam lanceert THE LOFT! Wij verzorgden de opening en na het event zijn we heerlijk nachtje blijven slapen in het nhow hotel.

Nhow

We hadden een prachtige bruiloft van vrienden in Ibiza. Dit zorgde voor super romantisch weekend weg!

Untitled-20

Heerlijke verkoeling op het strand in Knokke!

Fruit

Barbecueën, samen Bumba kijken en gezellige tuinfeestjes. De kleine vriendjes vermaken zich goed!

BBQ

Feestje

Neer ploffen in het gras zonder kind maar na een dag shoppen in Parijs met mijn beste vriendin! En ik had het toch over intens genieten… dat gaat mij hier goed af.. Eat, drink, smile & kiss !

Parijs

Dagje Efteling vond Milo wat minder leuk 😉

Efteling

After summer party!

Naast het genieten van vrije tijd heb ik ook veel plezier in mijn werk en zijn we weer druk in de weer met een nieuw event. Houd jij, net als ik, ook van een avondje uit & fashion? Kom dan naar de 4e editie van ‘A Lot of Fashion’ in Hugh Rotterdam. Deze avond staat in het teken van geweldige prijzen, cocktails, bites én swingende muziek. We hebben al veel mooie prijzen voor je klaarstaan! Houd onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten!

IMG_0344

Heerlijk op vakantie in Ibiza. Meer hierover in mijn volgende blog!

Ibiza

Liefs,

Jamie-Lee