Mommy diary: Londen, Venetië en veel leuke feestjes

jullli

Yes, binnen een week drie werktipjes. Londen, Venetië en weer Londen. En daar omheen nog een hoop leuke feestjes, I love my job. Die avonden lang doorgaan neem ik dus graag voor lief. Maar daardoor heeft het ook even geduurd voordat ik weer de tijd kon nemen alles samen te vatten in een diary. Daarom blik ik in deze XXL versie wat verder terug.

Londen, ti amo. Venetië, I love you.

Wat een verademing om vanaf Rotterdam – The Hague Airport te vliegen! Ik ging op maandagochtend om 6:30 uur de deur uit, en uurtje of 2 later zat ik op m’n hotelkamer.

hoi

Drie dagen Londen voor eigenlijk maar een meeting voor Monta Juniors. De bedoeling was om de overige twee-en-een-halve dag te besteden aan zoveel mogelijk bezoekjes doen om wat meer feeling met onze markt daar te krijgen en natuurlijk zelf nog wat meer van de stad te zien. Maar dat bleek wat optimistisch, ik ben nauwelijks achter m’n laptop vandaan gekomen, maar ook dat was geen straf; werken vanuit al die leuke Londense tentjes.

jul10

jul12

En de dames waarvoor ik kwam, eigenaresses van een top kids fashion agency, zijn nu partner! Dus mijn fijne tripje was meer dan geslaagd.

Gelukkig, en natuurlijk helemaal gepland, was ik precies thuis op de dag van StyleToday’s A Lot Of Fashion!

jul31

jul30

Deze keer hadden we een leuke samenwerking met een van de merken die ik vertegenwoordig; Mokai! Wie was er bij ALOF? En heb je dan het flesje Mokai uit je goodiebag al geproefd? Let me know! Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit leuke merk vinden.

The next day vloog ik met KLM naar Italie. Weer voor maar een meeting, en weer met hetzelfde doel en gelukkig ook hetzelfde resultaat, so happy!

hoi2

Op vrijdagochtend heen en op zaterdagmiddag terug, wat betekende dat ik lekker een avond en een halve dag de tijd had om Venetië te verkennen. Mocht je daar nog nooit geweest zijn, doe dat dan alsjeblieft! Zo mooi, en zulke lieve mensen.

jul15

jul18

Op weg van het vliegveld naar m’n meeting zo erg gelachen met m’n chauffeur over het feit dat ik als vrouw, in m’n eentje, in ‘romantisch Venetië’ zou logeren… Op de terug regelde m’n afspraak even een gondelvaart voor mij alleen. Lichtelijk gegeneerd werd ik dus als vrouw, in m’n eentje, rondgevaren. Maar prachtig Venetië en de zonsondergang maakten de vreemde blikken van tientallen chinese stelletjes meer dan goed.

hoi3

Eigenlijk is Venetië helemaal niet zo gek in je eentje. In stilte pasta eten en wijn drinken op een mini terrasje aan een smal kanaaltje en genieten van je omgeving is eigenlijk een van de beste dingen die er bestaan.

Home sweet home

Zo blij waren we alle drie om op zondag weer lekker bij elkaar te zijn, en de best bestede zondag vinden wij een dagje lekker door de stad fietsen, en wandelen, en overal eten en shoppen. Zo gedaan.

jul9

Sinds altijd in de buurt in de buurt is zijn we dus altijd in de buurt. Onze nieuwe vaste spot voor ontbijt, brunch, lunch en diner. Ze serveren daar helaas alle allerlekkerste dingen die je je kan bedenken.

SEAT Mii

Er kwam een uitnodiging van Seat om, als allereerste groepje, de nieuwe Seat Mii te komen bekijken. De lancering zou plaatsvinden op FashFest… tijdens Londen Fashionweek! En dus vloog ik samen met StyleToday’s Nikki weer terug naar Londen, zoo leuk om samen te kunnen doen!

jul37

hoi4

hoi5

At the Mondrian Hotel

jul36

hoi6

jul24

jul32

On our way to fashfest

jul8

Terug in Nederland opende People’s Avenue haar flagshipstore aan de raadhuisstraat in Amsterdam, en mijn twee toppers serveerden daar de lekkerste Gin & Tonic’s namens Sloane’s Gin.

jul4

jul2

hoi7

jul7

The next day at ik met de monstertjes bij The Fat Dog, weer aan de Sloane’s GT’s. Als je ook zo van Gin & Tonic’s houdt moet je de versie die ze daar maken echt een keer gaan proeven!

jul25

ADE; Latesca x Four launch met Moskovskaya en Contrabando

Afgelopen vrijdag lanceerde Four by Azzurro, tijdens ADE, hun samenwerking met Latesca. Een heerlijk feestje in de PC, waar we genoten van een kleine set van Sunnery James en waar m’n favoriete bartender Dyan de beste Moscow Mules mixte.

jul33

jul29

jul34

jul26

jul27

jul28

Last three pictures by Orrin <3

Perfecte afsluiting van afgelopen week!

‘If you like what you do…’

X

Juliette