Mommy Diary: Winter time met Jamie-Lee

header

Winter time! Dat betekent eerst alle kasten uitruimen om plek vrij te maken. En wat doe je met alle te kleine babykleertjes? Er zijn 3 zakken gemaakt: één voor het goede doel, de ander voor mooie spullen die ik wil bewaren en de laatste zak gaat naar de vuilnis. Na een grote schoonmaak ga ik helemaal op in de wisselingen van het seizoen….

shoppen

Wat is het toch leuk om weer te shoppen voor de winter voor zowel mezelf als voor Milo. Ik ben altijd heel erg van het mix & matchen en struin alle winkels af. Waar ik eerst niet zo van zwart was voor Milo vind ik het nu bij mijn dreumes van 1,5 jaar lekker stoer staan en maken zijn mini Vans sneakers het af!

bos

Mijn favoriete trui van Louen the Label en een schattig warm mutsje met oortjes voor Milo! Wij komen de winter wel door!

thee

Mijn huis heb ik een kleine touch up gegeven met nieuwe dekbedhoezen, heerlijke geurkaarsen en nieuwe theemokken. Een mooi winter boeket maakt het helemaal af! ‘s Avonds neerploffen met een kop thee en een heerlijk magazine op de bank… I love it!

food

Sinds Milo mee kan eten met de pot heb ik nog meer plezier in koken! Met een kleintje vind ik het erg makkelijk om een stamppot te eten. Een lekker prakje gaat er goed in en we variëren hier vaak mee. Onze favoriet is nu met paprika en andijvie en heerlijke gehaktbal!

Omdat Milo nu graag loopt genieten we vaak van een boswandeling en als afsluiter lekker een warme choco of pannenkoek.

1

Met een klein kerstengeltje Teddy Jolie in de familie gaan mijn zus en ik er helemaal in op om de feestdagen uitgebreid met kids te vieren. Kerstkaarten in the making en een heerlijke gezellige avondjes op de planning!

No winter is too cold if you have enough love! Enjoy December 

XOXO Jamie-Lee