‘De band tussen moeder en zoon is heel speciaal’

zoons

Blogger Annie Reneau was met haar twee dochters naar eigen zeggen een echte ‘meisjesmoeder’. Toen ze hoorde dat de derde een jongen zou worden, moest ze toch even slikken. ‘Ik was bang dat ik hem niet zou begrijpen’, schrijft ze op Scary Mommy.

Nu, een paar jaar later, blijkt het tegenovergestelde waar.

‘Het zal wel…’

‘Toen moeders met een zoon mij van te voren vertelden dat het hebben van een jongen iets speciaals heeft, dacht ik: het zal wel’, vertelt Annie. ‘Die vrouwen waren vast echte ‘jongensmoeders’ en hadden al hun hele leven graag een zoon gewild. Ik durfde ze niet te vertellen dat ik eigenlijk nooit die wens had. En dat ik oprecht bang was dat ik minder van mijn zoon dan van mijn dochters zou gaan houden.’ Maar vanaf het moment dat haar zoon in haar leven kwam, wist ze dat ‘die jongensmoeders’ gelijk hadden: de band tussen een moeder en een zoon heeft écht iets bijzonders.

‘Trouwen’

Een van de dingen waar Annie zich – vooral na twee zachte dochters –  zorgen om maakte, was de onstuimigheid van jongens – achteraf nergens voor nodig. ‘Mijn zoon heeft enorm veel energie, maar is ook ongelooflijk zoet in het tonen van liefde naar mij toe. Als hij mij knuffelt, smelt zijn hele lichaam in dat van mij en toen hij kleuter was, pakte hij me geregeld bij m’n wangen en plantte een dozijn kusjes op mijn gezicht. Vaak genoeg zei hij dat hij met me wilde trouwen.’

Lees verder op Kekmama.nl. 

Shop de look!

Violeta by Mango
WEHKAMP
€ 69,99

Only
WEHKAMP
€ 49,99

Wrangler
WEHKAMP
€ 29,95

Converse
WEHKAMP
€ 70,00

Parfois
WEHKAMP
€ 45,99

My Jewellery
HUDSON’S BAY
€ 19,95

Guerlain
DE BIJENKORF
€ 37,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop