Wat? Is Kourtney nu ook zwanger?

De Kardashians: you either love them or hate them. Maar of je ze nu wel of niet haat, deze maanden kan je niet om ze heen! Wekelijks komen ze wel in het nieuws door een verspreide roddel of alleen al omdat iemand haar kapsels heeft veranderd. En nu zijn ze weer volop in het nieuws omdat naast Khloé, Kylie en de draagmoeder van Kim, Kourtney nu ook in verwachting is van haar vierde kind. Wat zou er in hun water zitten?

Momanger Kris Jenner moet vast beginnen met breien, online magazine Life & Style beweerd namelijk dat Kourtney, de oudste zus van de familie, nu ook zwanger is. En de vader zou de 24-jarige Younes Bendjima zijn, de nieuwe vriend van Kourtney. Het zou het vierde kind van Kourtney worden, met haar ex-man Scott Disick heeft ze al drie andere kinderen: Mason, Penelope en Reign. Een insider van de familie zou het volgende tegen Life & Style hebben gezegd:

“She was thrilled to learn she was expecting,”. However, for now, Kourtney and her boyfriend of one year Younes Bendjima are only telling close family and friends. “She loves being part of a large family and having so many siblings,” the insider adds, “and she wants the same for Penelope, Mason, and Reign.”

Dit zaakje stinkt. Tot op heden heeft Kourtney of iemand anders uit de familie nog niet bevestigd dat ze daadwerkelijk zwanger is. Wel heeft ze al meerdere keren laten weten in de realityshow KUWTK dat ze droomt van een groot gezin met minimaal zes kinderen. We nemen het nieuws maar met een korreltje zout en wachten tot het wordt bevestigd. Ik kan nu al niet wachten op de kerstfoto van volgend jaar van de Kardashian familie!

LEES OOK:

Baby nieuws! Naast Kylie en Kim is deze zus nu ook zwanger
Mommy diary: Jamie-lee’s family & the city

Bron: Life & Style | Beeld: Getty Images