10 cadeautips voor Sinterklaas

sinterklaas

Vandaag is het weer zover: de Sint komt het land binnen en brengt cadeautjes mee. De schoentjes worden weer gevuld en pakjesavond komt steeds dichterbij. Jouw taak als mommy (of daddy) is natuurlijk het bedenken van cadeautjes. Voel je de stress van vorig jaar weer opkomen? Well, no worry! Want wij hebben de oplossing voor je. Intertoys is namelijk zo aardig geweest om tienduizend verlanglijstjes te verzamelen en deelt met ons de top 10 cadeauwensen.

Onder de kleinste lijstjesschrijvers, 4 tot 7 jaar, doet interactief speelgoed het altijd goed en zijn Duplo en Playmobil ook nog altijd populair, zo blijkt uit de top 5.

1. Zoomer Chimp

De kleintjes gaan helemaal bananas als het om Zoomer Chimp gaat. Net als het beestje zelf als je dat tegen hem zegt. Dit interactieve aapje doet alles wat je kindje hem opdraagt. Zelfs scheetjes laten!

2. Playmobil Cruiseship Family fun

All time favorite playmobil staat op nummer 2 met het Cruiseship Family Fun. Met dit cruiseschip beleven kinderen uren speelplezier en ontdekken ze steeds iets nieuw.

3. Duplo duwtrein

Duplo en treinen, kleintjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom staat de duwtrein van duplo op nummer 3.

4. Gel-a-peel 3D ontwerpstudio

Een nieuw populair fenomeen is Gel-a-peel. Met deze 3D ontwerpstudio kunnen kids zelf sieraden en accessoires maken. Zo fashionable!

5. Monopoly Junior

Bordspellen blijven populair. Vooral het familiespel Monopoly en voor de kleinere Monopoly Junior doen het altijd goed.

sint1

Onder tech savvy lijstjesschrijvers, 8 tot 10 jaar, is innovatief speelgoed helemaal in. Maar ook Pokémon is helemaal hot and happening!

1. Hoverboard

Je ziet ze steeds vaker op straat, hoverboards. Jong en oud bewegen zich voort door middel van dit kleine apparaat. Daarom is het numero uno onder de grotere kinderen.

2. Pokemon Fall Tin

Met de komst van Pokémon Go hebben ook Pokémonkaarten een comeback gemaakt, ook bij de kinderen van nu. Pickachu, ik kies jou.

3. LEGO Friends pretpark achtbaan

LEGO blijft een begrip in speelgoedland. Daarom op nummer 3 LEGO Friends pretpark achtbaan.

4. 3D printer Da Vinci minimaker

Hoe leuk is het om al je ontwerpen werkelijkheid te kunnen laten worden? Met de 3D printer Da Vinci minimaker worden alle ontwerpen van jouw kleine kunstenaar geprint.

5. Playstation VR-bril

Virtual Reality is de trend van dit moment. Want hoe vet is het om de wereld van je favoriete game binnen te stappen en echt te beleven? Leuk voor je kindje, maar stiekem ook heel leuk voor jezelf.

Bron: Intertoys | Beeld: Pinterest