5 last minute Sinterklaascadeau ideeën voor kids

last-minute

Maandag is het weer zover: Pakjesavond is aangebroken. Er wordt weer op deuren geklopt, er worden pepernoten naar binnen gegooid of misschien heb je wel het gelukt dat de Sint persoonlijk de zak met cadeautjes komt brengen. Maar hold on! Dan moeten die cadeautjes wel eerst gekocht worden..

Voor jouw als ouder kan het een flinke zoektocht zijn naar hét Sinterklaascadeau voor je kids. Vooral als je ze op het laatste moment nog moet kopen. Maar geen stress, want wij hebben vijf last minute Sinterklaascadeau ideeën voor je!

Never go wrong with lego

LEGO blijft een favoriet onder zowel jongens als meisjes. Ze kunnen van alles bouwen en helemaal opgaan in hun fantasie. Let er alleen wel op dat ze na het spelen alles weer opruimen, want niets is pijnlijker dan op een legosteen stappen! Vooral als je ’s nachts naar de wc moet.

Let your worries go with Frozen

Frozen is nog steeds razend populair! Vandaar dat er ook allerlei Frozen themed items te koop zijn. Van verkleedjurken en puzzels tot Mandala Makers. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is Frozen themed. Er zijn zelfs Frozen bedden, fietsen en tapijt. Als je daarmee het hartje van je dochtertje niet laat smelten, weten wij het ook niet meer.

Pokémon go go go

Sinds de komst van Pokémon Go is Pokémon weer helemaal back. Hiermee natuurlijk ook de famous Pokémon kaarten. Hoewel wij vroeger de kaartjes pakje voor pakje moesten kopen, kun je nu hele collection boxen kopen! Ook in de gamewereld is Pokémon terug met de Sun en Moon games voor de Nintendo DS. Dus go go go and catch them all!

The force is strong with Star Wars

Star Wars blijft het goed doen. Van Lightsabers tot Stormtrooperspakken, je boys zullen het te gek vinden. Dus heb je een badboy die voor the Dark side zal kiezen of is the force strong meer zijn ding en kiest hij voor the Light side? Wij zijn benieuwd!

Robopet to the rescue

De laatste hype onder de kinderen zijn robothuisdieren; honden, katten, schilpadden of apen. Met deze robothuisdieren heb je een win-win situatie. Je kindje heeft eindelijk zijn of haar huisdier zonder dat jij ervoor hoeft te zorgen. Dat noemen wij nou slim!

Beeld: Pinterest