Inspiratie! Creatieve knutselhoekjes

hoekjes

Voor kinderen is het belangrijk dat ze creatief bezig kunnen zijn. Maar wij begrijpen best dat jij als mommy niet zit te wachten op verfvlekken op de houten tafel, een kunstwerk op je witte muur of een met glitters bezaaide grond. Maak daarom een klein creatief hoekje voor de kleine Picasso! Zo hebben de kids hun eigen knutselpaleis en kunnen ze lekker hun gang gaan. En jij hoeft je niet meer druk te maken of de gordijnen nog verfvrij zijn. Super handy! Ook is zo’n klein bureautje ideaal om alle spullen zoals verf, stiften, kleurboeken en andere knutselspulletjes op te bergen. Dan heb jij eindelijk weer plek voor bijvoorbeeld jouw boeken in de kast. Definitely a win-win situation! En natuurlijk kan je deze creatieve hoekjes stijlen zoals jij wilt. Be inspired!

Black & White

Het thema zwart & wit voor een creatief kids hoekje is onwijs leuk! Aangezien zwart en wit een lange tijd een trend is geweest, is er veel keuze. Komen de kleuren zwart en wit ook veel voor in jouw woonkamer? Dan is deze stijl ideaal voor jouw kids! Het is niet alleen leuk voor hen, maar het staat ook nog eens leuk in je eigen huis. Zet een bureautje of tafel neer met twee stoeltjes of krukken, hang wat planken aan de muur en je creërt heel veel ruimte om van alles neer te zetten.

Turquoise

Pretty in turquoise! Deze creatieve hoekjes zijn rustig maar toch ook kleurrijk. Erg leuk om te combineren met witte, zwarte en bruine accessoires! Wij hebben alvast wat items voor je op een rijtje gezet…

Full colour

Houd je meer van kleur? Dan is dit wat voor jou! Door juist zo veel mogelijk kleuren te combineren, krijg je een vrolijk resultaat! Misschien niet altijd goed te matchen met jouw huisstijl, maar wanneer white de basis is in jouw woonkamer kan dit prima. Wij worden er in ieder geval helemaal happy van!

Beeld: Pinterest