Inspiratie! De mooiste unisex kinderkamers

unisex-kinderkamer

Unisex kinderkamers zijn razend populair. Hoe leuk om een gezellige ruimte te maken, waar je kids zich helemaal thuis voelen? Wij speurden het internet af, op zoek naar fijne interieurideeën. Kleurtinten grijs, mintgroen, beige en zwart-wit zijn ideaal om een gezellige unisex sfeer mee te maken. Shop hier leuke stoffen, behangetjes, prints en andere zaken bij en de kids room wordt een waar paleis!

Grijs

Grijs is helemaal hip & happening. Je kunt kiezen voor een grijze muur als basis, maar je kunt ook kiezen voor grijze accessoires. Hang bijvoorbeeld een grijze klamboe boven het kinderbed, of leg een grijs vloerkleed neer, voor een leuke sfeer.

grijs

Mintgroen

Mintgroen ziet er lekker fris uit. Zeker nu het buiten mooi weer is, biedt mintgroen een koele uitstraling. Je kunt kiezen voor mintgroen op de muur, zoals op de foto’s. Maar je kunt het ook zoeken in de kleine dingen, zoals een mooi kussentje of een coole lamp.

mint

Beige

Wij zijn enorme fans van beige, want het combineert erg makkelijk met andere kleuren. Als je meubels in felle kleuren hebt, brengt een beige (vloer)kleed rust in de tent.

beige

Zwart-wit

Zwart-wit is een klassieke kleurcombo. Het is misschien veilig, meer wél altijd goed. Shop één van deze leuke items en you’re all good!

wit

Beeld: Pinterest