Mommy Diary: Jamie-Lee’s Spring fashion!

Lentekriebels, ik voel ze letterlijk en figuurlijk in mijn buik. Ondertussen ben ik bevallen van mij tweede kindje en voel ik mij elke dag verliefd. Lang heb ik verlangd naar deze tijd, maar stiekem ook naar het heerlijke weer en een nieuwe garderobe voor mezelf én voor de boys! Dag zwarte zwangerschapskleding, hallo vrolijke kleuren! Tijdens mijn verlof heb ik genoeg tijd gehad om online uit te zoeken wat de nieuwe collecties zijn. En wat is Instagram toch een fijne plek voor inspiratie!

I got that sunshine in my pocket

We houden van kleuren! Daarom slaag ik voor Milo, en nu ook voor Samy, altijd goed bij Bon Bon on the Block. Zij hebben te gekke merkjes met veel kleur en de kleding is lekker speels. Precies wat bij mijn krullenbollen past! Voor mezelf geldt hetzelfde: ik houd van kleur en een lekkere mix. Nu moet ik zeggen dat het per dag kan verschillen; soms sta ik op en heb ik zin in een bohemian style of een stoer zwart outfitje en soms voel ik mij weer het mooist als mijn outfit heel clean is met weinig poespas. Op dagen dat ik les geef, leef ik in mijn dansoutfit en ik moet toegeven: dat is wel lekker makkelijk met de kids.

Met de jaren heb ik wel geleerd dat kleding van goede kwaliteit echt het langst meegaat. De kleding van Milo, die wat duurder was, hebben een betere kwaliteit en gaan nu nog een ronde mee voor zijn broertje. De investering is het dus waard! Voor mezelf geldt dit ook: een mooi tasje of paar schoenen maakt elke outfit af en met een vader als opticien, slaag ik er ieder jaar in om mijn brillencollectie aan te vullen.

Na een aantal maanden in een zwangerschapsbroek en grote trui geleefd te hebben, is het shoppen dus weer begonnen. Ik kijk dan ook uit naar een hoop leuke dingen op de agenda waar ik ‘speciaal’ voor kan shoppen. Dingen zoals de bruiloft van mijn beste vriendin, onze jaarlijkse vakantie naar Ibiza, een mega coole trip naar Marrakech met The Souk’s department en het fashion event ‘A Lot of Fashion’ staat weer op de planning in Eindhoven en Rotterdam. Zie hier meer info.

Meer inspiratie nodig? Check de What to Wear app van STYLETODAY en vind hier dagelijks leuke outfits die je direct kunt shoppen!

Shop je kleurrijke outfit

Marjo
OTTO
€34,99

Ted Baker
DE BIJENKORF
€115,-

Wouf
DE BIJENKORF
€37,-

Dr. Martens
NELSON
€149,99

Quay Australia
DESIGNERFASHION.NL
€55,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Mommy Diary: Jamie-Lee’s countdown baby no.2
Mommy Diary: Jamie-Lee’s from Paris with love
Mommy Diary: Jamie-Lee’s make it a December to remember