10 manieren om je stijlvol te kleden tijdens je zwangerschap

stijlvol

Ben je zwanger en bereid je je voor op de komst van je baby? De komende maanden zullen in het teken staan van verandering en datzelfde zal ook gelden voor, jawel, je kledingkast! In het begin zul je misschien nog wel uit de voeten kunnen met je eigen kleding, maar na een tijdje zul je merken dat je niet meer in je broeken past en later ook andere kleding te strak gaat zitten. Dat betekent dat het tijd is voor zwangerschapskleding! Nu wil je er tijdens je zwangerschap natuurlijk ook het liefst een beetje stijlvol bijlopen. Maar hoe? Dit zijn de tien manieren om je stijlvol te kleden tijdens je zwangerschap. Leun achterover en kijk mee!

1. Blijf trouw aan je eigen stijl

Wat anderen je ook vertellen: tijdens je zwangerschap moet je vooral lekker datgene blijven dragen dat goed bij jezelf past. Kies je voor zwangerschapskleding of juist voor kleding in een maatje groter? Draag je kleur of beperk je je liever tot basic kleuren? It’s all up to you! Kies kleding waar jij je lekker bij voelt!

2. Accentueer je buik

Na een paar maanden wordt je buik steeds beter zichtbaar. Hoewel je soms misschien helemaal geen zin hebt om met je buik te pronken, kan het juist ook heel erg leuk zijn om extra nadruk te leggen op je buik. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een mooie strakke rok of jurk waarin je buik extra mooi uitkomt. En een zwangerschapsjurk is dan superfijn; die groeit lekker met je buik mee.

3. Kies voor comfort

Nee, we raden je absoluut niet aan om je jouw gehele zwangerschap in grote oversized kleding te verhullen. Maar een beetje comfort kan tijdens jouw negen maanden zwangerschap helemaal geen kwaad. Een fijne coltrui, een lekkere baggy broek of een jumpsuit; mijn persoonlijke favoriet. Go comfy!

4. Investeer in een goede jeans

Je jeans is een van de eerste items waar je uitgroeit wanneer je zwanger bent. Een fijne jeans met een rekbare band is dan ook supercomfortabel tijdens je zwangerschap. En het allermooiste: je ziet er he-le-maal niets van!

5. Draag knap schoeisel

Als je op dit moment zwanger bent, heb je geluk! Comfortabel schoeisel is namelijk de trend van het moment. Je hoeft je dus absoluut niet te hijsen in een paar hoge hakken om je vrouwelijkheid te tonen: een paar simpele witte sneakers of een pump met een subtiel hakje zijn alles wat je nodig hebt. Easy does it! 

6. Blijf in beweging

Een beetje stijlvolle moeder, weet dat schoonheid ook van binnenuit komt. Dus vergeet ook niet om een beetje te blijven bewegen tijdens je zwangerschap. Wist je trouwens dat zwemmen tijdens je zwangerschap heel erg goed voor je is?

7. Draag mooie lingerie

Lingerie is een van de dingen waardoor je je op en top vrouw kunt voelen, ook tijdens je zwangerschap. Maar ook je lingerie zal tijdens je zwangerschap misschien niet meer goed passen. Gelukkig is er genoeg mooie zwangerschapslingerie te koop voor tijdens je zwangerschap.

8. Show some skin

Hoewel je misschien behoefte hebt aan comfy kleding, is het ook mooi om wat huid te laten zien. Een mooie v-hals of een off the shoulder top. Hartstikke stylish en op en top vrouwelijk.

9. Start je zoektocht naar dé tas

Jawel, je zoektoch naar dé tas is gestart: we hebben het natuurlijk over een mooie luiertas. Een stijlvolle, grote shopper waar straks al jouw spulletjes voor de baby inpassen is een absolute musthave voor jou als mommy to be. En natuurlijk gewoon het perfecte excuus om een hele mooie tas voor jezelf te shoppen.

10. Shop de mooiste babykleding

En behalve dat je alvast lekker kunt gaan shoppen voor jezelf, kun je je ook gaan verlekkeren aan de allerliefste babykleding: want als jij er stijlvol bijloopt, dan de kleine straks natuurlijk ook. Bovendien is babykleding gewoon het allerleukste om te kopen!

Beeld: Pinterest