Beauty hacks: er top uitzien in no time!

hack

Als busy mom kom je vaak een paar uurtjes tekort op een dag. Met wat kunst- en vliegwerk weet je er wel leuk uit te zien, maar er is altijd haast, haast en nog eens haast. We know how it feels! Daarom zijn wij gek op beauty hacks: kleine truckjes om je uiterlijk in een handomdraai een enorme power boost te geven. Wij zetten onze top 5 voor je op een rijtje.

1. Blushen met lippenstift

Zit je net bepakt in de auto met je kids veilig op de achterbank, zie je in de achteruitkijkspiegel dat je de blusher bent vergeten. Geen nood! Als je een lippenstift bij je hebt, kun je op je jukbeenderen wat kleine stipjes zetten en deze voorzichtig met ronddraaiende beweging uitvegen. Et voilá: een gezonde blush komt tevoorschijn!

2. Conceal je wallen weg

Heb je weer eens geen oog dicht gedaan ’s nachts en heb je wallen tot op je knieën? Dan weten wij een goed trucje. Vergeet die drie stippeltjes onder je ogen maar, daar ga je het niet mee redden. Maak in plaats hiervan een driehoekje met concealer onder je oog en veeg dit voorzichtig uit met je vingertoppen. Tot ziens, wallen!

3. Voetenmasker terwijl je slaapt

Hebben jouw voeten ook flink wat te verduren, maar heb je weinig tijd? Smeer dan voor je gaat slapen je voeten in met een vet voetenmasker. Als je ’s morgens wakker wordt, zijn je voetjes weer brand new!

4. Maak een vlecht

Heb je een bad hairday, maar weinig tijd? Maak dan een ‘slordige’ vlecht, dit staat altijd heel fashionable en is in een handomdraai klaar. Tip: trek je vlecht een beetje uit elkaar, dan lijkt deze ineens veel dikker!

5. DIY gezichtsmasker

Is je huid toe aan een masker, maar heb je even niets in huis? Meng dan 1 rijpe banaan met een theelepel honing en sap van een sinaasappel of limoen. Maak er een papje van en laat dit – na het aanbrengen – een kwartiertje zitten. Dan heb je ondertussen je handen vrij om wat dingen in huis te doen: twee vliegen in één klap!

Beeld: Pinterest