How to style: zwanger in de winter

zwanger

Ben je voor de eerste keer zwanger of voor de 2e of 3e keer? Dan is het altijd fijn om te weten hoe jij fashionable de winter door komt. Zo ga je goed voorbereid je negen maanden zwangerschap tegemoet. En stijlvol; niet geheel onbelangrijk! Wij hebben daarom voor jou  3 winter outfits voor je zwangerschap op een rijtje gezet die absoluut niet mogen missen in de komende maanden. Handig toch? Shop ze!

How to style: zwanger in de winter

#1 Zwangerschapsjas

Krijg je je jas niet meer dicht? Dan is het tijd voor een zwangerschapsjas! En zoals je misschien weet: je normale strakke jassen zijn vaak een van de eerste dingen waar je uitgroei als je in verwachting bent en een zwangerschapsjas biedt dan ook de perfecte uitkomst voor je groeiende buikje.

Mamalicious
WEHKAMP
€99,99

Noppies
WEHKAMP
69,99 49,95

Noppies
WEHKAMP
79,99 59,95

#2 Jurk

Ben je op zoek naar een fijne en comfortabele zwangerschapsjurk die je mooie ronde buik accentueert, die fashionable is maar ook comfortabel? We got it!

Ripe
WEHKAMP
€84,95

Whkmp’s Own
WEHKAMP
€7,95

Cowboysbag
COWBOYSBAG
€189,95

#3 Fijne shirts & truien

Fijne zachte tops en truien zijn heerlijk als je zwanger bent. Zeker als je buik groot begint te worden, zijn speciale zwangerschapstops of -truien die wat langer zijn een echte must. En je draagt ze gewoon door na je zwangerschap: niemand die het ziet.

Mango
DE BIJENKORF
€39,99

Mamalicious
WEHKAMP
€26,99

Sacha
WEHKAMP
€79,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Getty Images