Zwanger van een jongen of meisje? Zó vertel jij het!

jongen-of-meisje

Ben jij in verwachting? Dan heb jij de vraag ‘weet je al wat het wordt?’ waarschijnlijk way too many times gehoord. Daarom is de 20 weken echo ook zo spannend. Buiten het feit dat je hele kindje wordt gecheckt, krijg je – als je dit natuurlijk wil – ook te horen of je in verwachting bent van een jongen of een meisje. Reden genoeg voor een feestje! Daarom is er de gender reveal party. Iedereen komt bij elkaar en de paps en mams in spé kondigen het geslacht van de baby aan. How fun! Wil jij ook je familie en vrienden op een originele manier laten weten wat het geslacht van je kindje wordt? Wij hebben inspiratie!

Bij een feestje hoort taart!

taart

Wat is een feestje zonder taart? Precies! Daarom is het té leuk om dit pronkstuk direct te gebruiken als middel om je friends & family te laten weten of zij een klein mannetje of dametje kunnen verwachten. Smullen maar, van die roze of blauwe taart!

Balloon party

balloon

Vul een grote kartonnen doos met roze of blauwe ballonnen en plak hem dicht. Als iedereen is gearriveerd gaan jullie beide aan een kant van de doos staan en tadaá, de heliumballonnen komen naar boven! Voor een extra leuke twist laat je de verloskundige het geslacht op een briefje schrijven en neem je iemand in vertrouwen. Deze persoon kan de doos dan voor jullie vullen met de juiste kleur ballonnen. Zo is het ook nog eens een mega verrassing voor jullie zelf. Leuke foto’s gegarandeerd!

Hello echo!

echo

Die echo krijg je altijd mee van de verloskundige, dus waarom zou je daar niet iets creatiefs mee doen? Perfect voor de bekendmaking op Facebook of Instagram. We like!

En… blazen maar!

poeder

Heb jij een fotograaf ingehuurd voor het speciale moment? Of is er iemand in jouw familie of vriendenkring gewoon heel goed met een camera? Dan is dit idee heel leuk! Kies voor glitter, poeder, confetti of gekleurd zand… en blazen maar!

Piñata

pinata

In een piñata zit normaal gesproken snoep. Nu ook, maar dan wel alleen roze of blauwe snoepjes. Geef de mom en dad to be iets om mee te slaan en binnen een mum van tijd vliegen de snoepjes door de lucht! Ook een mooie taak voor als er al een big brother of sister is. Wedden dat die staat te springen?

Zeg het met verf!

verf

Vinden jullie het niet erg om een beetje vies te worden? Dan is dit dé manier om aan te kondigen of er een meisje of jongetje onderweg is. Voor een extra verrassingseffect kunnen zowel de dad als mom to be een blinddoek om doen. Vervolgens mogen ze verf over elkaar heen spuiten en daarna tegelijk hun blindoek af doen. It’s a …

Beeld: Pinterest