Dit worden de meest populaire babynamen van 2018

Januari is pas net begonnen, maar dat betekent niet dat er geen dingen voor het komende jaar voorspeld kunnen worden. Zo schieten verschillende modetrends al uit de grond en begint 2018 langzaamaan al een beetje vorm te krijgen. Nu ook maar kijken of alles daadwerkelijk gebeurt ;). Wat wel altijd heel leuk is, zijn de voorspellingen naar de populairste babynamen. En dit jaar staan er een paar leuke tussen!

Meest populaire babynamen van 2018

De site ikbenzwanger.com heeft samen met NaamWijzer.nl onderzocht op welke namen het afgelopen jaar het meest werd gezocht. Hier kunnen ze namelijk uit aflijden welke namen er in 2018 het populairst worden. En daar zijn twee heel leuke lijstjes uitgekomen! Voor de jongens zal Finn waarschijnlijk de populairste naam worden, gevolgd door Kyan en Luuk. Bij de meisjes is dat Juna, Vaiana (toevallig geinspireerd door de Disneyfilm Moana?) en Soof. Wat leuk! Zie de complete lijsten hieronder.

Jongensnamen

 1. Finn
 2. Kyan
 3. Luuk
 4. Sven
 5. Senn
 6. Manoah
 7. Otis
 8. Mees
 9. Levi
 10. Jaxx

Meisjesnamen

 1. Juna
 2. Vaiana
 3. Soof
 4. Yara
 5. Elin
 6. Femke
 7. Nora
 8. Liv
 9. Zoé
 10. Saar

Wat een schattige namen allemaal! Wat opvalt is dat het voornamelijk korte, Nederlandse namen zijn die we ook al eerder hebben gehoord, zoals Liv en Levi. Mijn favoriet? Honderd procent Otis!

Dus ben jij toevallig in verwachting of verwacht een vriendin een baby? Schuif dan deze lijst onder haar neus en doe inspiratie op!

LEES OOK:

Dit zijn nu al de hipste babynamen van 2018
Dit zijn de hilarische namen van de faamnaam lijst van 2017
Dit waren de meest populaire babynamen van 2017

Bron: Ikbenzwanger.com | Beeld: Unsplash