Zwanger worden? Deze voorbereidingen helpen je op weg…

zwanger

“Wil je zwanger worden en je lijf een handje op weg helpen om haar hier zo goed mogelijk op voor te bereiden? Wij gingen in gesprek met de Deense supplementen-expert Bianca Brangstrup over de do’s and dont’s voor een vruchtbare periode…” – Karlijn van Holistik.

Zwanger worden is een kunst op zich. Om de natuur een handje te helpen kun je je lijf – en dat van je partner – zo goed mogelijk preppen om in een optimale staat van vruchtbaarheid te komen. Hoe? Bijvoorbeeld door de juiste supplementen te slikken.

Zwanger worden? Deze voorbereiding helpt je op weg!

Voor veel vrouwen is zwanger worden een grote wens. Echter gaat dit lang niet altijd vanzelf. Om je vruchtbaarheid te vergroten – zonder gelijk een ziekenhuis bezoek te hoeven afleggen – vroegen we de Deense Bianca Bangstrup om raad. Deze expert in supplementen, moeder van 4 kids en CEO van vitaminefabriek Vitaviva  weet namelijk precies welke vitamines, mineralen en vetzuren je vruchtbaarheid vergroten.

Wat kun je zoal doen om je vruchtbaarheid te vergroten?

‘Natuurlijk kun je het beste meteen stoppen met roken, minder alcohol nuttigen (drink veel water en thee) en jezelf een regelmatige lifestyle aanmeten. Eet clean en gezond met de focus op groente, wit vlees, fruit, naturel yoghurt, noten en olijf- en kokosolie. Probeer zo biologisch mogelijk te eten. Zo beperk je de hoeveelheid gifstoffen en vrije radicalen die in je lijf terecht komen. Een ‘clean’ lichaam is de beste basis om zwanger te worden. Slaap is misschien wel het belangrijk onderdeel van een regelmatige lifestyle. Beperk stress waar mogelijk. Want een lichaam in continue stress-modus is minder vruchtbaar. Mocht je dat ene wijntje echt niet kunnen weerstaan? Schenk dan een glas organic rode of witte wijn in. Let ook af en toe op je ademhaling. Is deze wel diep genoeg? Een diepe ademhaling via de buik draagt bij aan je mentale balans. Net als lange wandelingen maken in de natuur. Wees voorzichtig met teveel sporten. Dat levert vaak meer stress op dan het goed doet. Bovenal: enjoy life and each other’!

Lees verder op Holistik. 

Let’s shop!

Miss Etam
MISS ETAM
€ 49,99

Wrangler
DE BIJENKORF
€ 29,95

Coolcat
COOLCAT
€ 19,99

Dune London
DE BIJENKORF
€ 105,00

Lancaster
HUDSON’S BAY
€ 215,00

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 99,00

Fashionology
DE BIJENKORF
€ 50,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰