Beauty hotspot: Absolute Yoga

Modellen als Doutzen Kroes, Miranda Kerr en Anja Rubik zweren erbij: yoga. Niet alleen om te ontsnappen aan de hectiek van alledag gaan ze met een matje onder de arm naar de yogaschool, ook om in shape te blijven. En dat willen we natuurlijk allemaal. Probeer daarom eens een lesje yoga!

Absolute Yoga
Het aanbod yogascholen in Nederland wordt steeds groter. Zo opende in Amsterdam vorige week Absolute Yoga haar deuren. Deze yogaschool biedt een Aziatische yoga experience aan. Dit betekent niet alleen dat je er komt voor een yogales, maar ook om na de les te relaxen in de tea lounge met terras of in de prachtige tuin met buitendouche – waar in de zomer ook buitenyoga wordt gedaan. De wheatgrass shots en verschillende soorten warme en koude thee maken het healty concept helemaal compleet.

Hot Yoga
Heb je nog nooit yoga gedaan? Geen probleem, want Absolute Yoga is voor iedereen toegankelijk: van beginners tot gevorderden. Ze geloven namelijk in “Yoga for Everyone”. Dus voor iedereen die zich gezond, fit en relaxed wil voelen, zonder het dogma van guru’s en wierook. Naast normale yogalessen kun je er ook ook Hot Yoga doen. In de toekomst wordt het aanbod nog uitgebreid. 

Win een weekabonnement
Om de opening van deze bijzondere yogastudio te vieren, mogen we vijf weekabonnementen weggeven. Wil je hier kans opmaken? Laat dan hieronder je gegevens achter! 

Adres
Absolute Yoga
Overtoom 230
1054 HZ Amsterdam
+ 31 (0)20 752 9027
www.absoluteyogaamsterdam.com