Giveaway: JV Mini Me T-shirt voor moeder en dochter

Hoe leuk is het om als mama te matchen met je dochter? Dat is nu mogelijk met de JV Mini Me T-shirt voor moeder en dochter! Josh Veldhuizen, bekend van JOSH V, heeft zojuist haar eerste babycollectie uitgebracht. Geïnspireerd door het moederschap en haar dochter Alexis heeft ze een matching t-shirt voor moeder en dochter ontworpen. Word je al hebberig? Kijk hier verder hoe je kans maakt de JV Mini Me t-shirt voor moeder en dochter te winnen!

Win het JV Mini Me t-shirt voor moeder en dochter hier!

Josh staat bekend om haar classy looks in neutrale tinten onder haar label JOSH V. Ook zijn stoere prints en quotes regelmatig terug te vinden in haar ontwerpen. Het is daarom ook meer dan logisch dat ze het leuk vind om de outfits van haar dochtertje af te stemmen op haar eigen kledingstijl. Dit vormde de basis van de gloednieuwe babycollectie. ‘‘We houden het klein, maar krachtig – startend met deze T-shirts. Ik match nu met Alexis, mijn favorietje, hoe awesome is dat!”, aldus Josh Veldhuizen. Het JV Mini Me t-shirt voor moeder en dochter benadrukt de liefde tussen mama en dochter met de quote: ‘You’re my favorite‘.

Hoe schattig zijn de t-shirts! Ook kan je het t-shirt eindeloos combineren. Denk aan bijvoorbeeld een jeans of juist een pak of een plissé rok. Jouw kleintje kan het aan met een leuke tutu of zelfs een stoere tijgerprint legging! Ben jij ook een kersverse mommy en wil jij matchen met je baby? Doe dan nu mee aan onze winactie en maak kans op de JV Mini Me t-shirt voor moeder en dochter!

Geef je hier op om kans te maken!

Shop hier de leukste JOSH V items

Josh V
JOSH V
€59,99

Josh V
JOSH V
€169,99

Josh V
JOSH V
€19,99

Josh V
JOSH V
€199,99

Josh V
JOSH V
€129,99

Josh V
JOSH V
€69,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: JOSH V | Beeld: JOSH V