Veilig én modieus de piste af met deze skihelmen (+ WIN €250,- shoptegoed!)

Nog niet op skivakantie geweest? Dan komt dit artikel héél goed van pas! Want behalve je fantastische ski-moves laten zien wil je er stiekem toch ook wel fashionable bij lopen skiën. Je hebt je modieuze skibroek en matchende jas al klaar hangen, maar een skihelm is ook erg belangrijk. Behalve dat hij je natuurlijk goed moet beschermen, is het ook niet verkeerd als hij er leuk uitziet.

CP Helmet

Eerlijk is eerlijk, een knappe helm vinden is best een dingetje. Vaak zijn ze toch een beetje simpel en niet bepaald modieus. Gelukkig is er nog het merk CP. In de Benelux misschien nog niet zo bekend, maar in de Alpen één van de grootste merken als het om helmen gaat.

Waar de skihelmen met vizier bekend om staan is dat ze een heerlijke pasvorm hebben, en dat is zeker niet onbelangrijk, want je moet hem toch hele dagen op. Ze zijn mooi afgewerkt én in vele kleuren te krijgen. Zo kan je hem perfect bij je outfit afstemmen. Ook het vizier is fijner dan bij andere skihelmen. Het vizier is groter waardoor je beter zicht hebt en is ruimer, speciaal voor brildragers. De vizieren zijn ook los verkrijgbaar, in meer dan tien (!) soorten en voor ieder weertype. Er zijn ook vizieren die polariserend zijn en/of meekleurend.

get one yourself

Al enthousiast geworden na het lezen over deze skihelmen? Snappen we, wij namelijk ook! We hebben onze favoriete modellen uitgezocht zodat je ze meteen kunt shoppen. Zit er niks voor je tussen? Bij TopSnowShop is er nog meer keuze!

CP Camurai
Topsnowshop
€399,-  

CP Camurai
Topsnowshop
€249,-

CP Camurai
Topsnowshop
€369,-

CP Camurai
Topsnowshop
€289-

CP Camurai
Topsnowshop
€319,-

CP Camurai
Topsnowshop
€399,-

CP Cuma
Topsnowshop
€339,-

CP Camurai
Topsnowshop
€319,-

CP Camurai
Topsnowshop
€529,-

WIN!

Heb je een leuke helm gezien, maar kan je het eigenlijk niet betalen? Dan hebben we iets leuks voor je! Topsnowshop geeft namelijk exclusief een voucher t.w.v. €250,- weg om te besteden aan een helm van CP. Hoe gaaf is dat?! En het enige wat je daarvoor moet doen is onderstaan winformulier invullen. En dan maar afwachten.. Goodluck!


De winactie loopt tot 20 februari.