Win: 10x Brazilian Wax!

 

Nederland heeft er een beautyjuweel bij: “The Waxing Company”. In Nederland is het vaak lang zoeken voordat je dat ene goede adresje gevonden hebt voor de famous “Brazilian wax behandeling” voor je bikinilijn, of bijvoorbeeld het waxen van benen.

The Waxing Company is het enige bedrijf in Nederland dat zich specialiseert in de “Brazilian Wax”.  Het concept is speciaal voor vrouwen, door vrouwen. De van origine Braziliaanse Cláudia Justino merkte dat zij een – in Nederland- zeldzaam beroep uitoefende. Haar moderne salons zijn nu te vinden in Almere en Amsterdam en vanaf  17 april ook in Utrecht aan de Burgemeester Reigerstraat 4.

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij ook de wortels van haar worden verwijderd. De haren komen minder snel en zachter terug dan bij scheren of het gebruik van ontharingscrème. Ook dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid gladder en zachter wordt. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Deze kunst kun je nog altijd het best overlaten aan de pro’s. Waar moet je zijn? De Scheldestraat in Amsterdam of de Andy Warholstraat in Almere.

Bekijk de website van Waxing Company hier.

Winnen?
1. Klik hier om naar de speciale contestpagina te gaan
2. Volg de instructies
3. De winnaar ontvangt na drie weken automatisch bericht