Win: 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin

In september is het weer tijd voor Lollapalooza Berlin! Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers en de grootste bands ter wereld treden er maar al te graag op. Dit jaar heeft het wederom een sterke line-up met onder meer The Weeknd, Imagine Dragons, Kygo, Ben Howard, Dua Lipa, Years & Years, The Wombats en many more. Lollapalooza Berlin vindt deze zomer plaats op 8 & 9 september in het Olympisch Park en Olympiastadion van Berlijn. I can’t wait!

Het is dit jaar voor het eerst dat het festival wordt gehouden in en rondom het historische Olympiastadion. Het belooft een spectaculaire locatie te worden met naast de vier grote podia, een fashion hoek, toffe groene initiatieven, een funfair. straattheater en een kinderparadijs, ook een heuse ‘Weingarten’. Dit wordt de perfecte plek om even neer te ploffen, te genieten van het nazomerse Berlijnse zonnetje en de beste regionale wijnen te proeven.

Vanuit Nederland en België rijden er festivalbussen naar het festival. Deze bussen vertrekken op vrijdag 7 september vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Groningen, Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op maandag 10 september vertrekken de bussen vanaf Lollapalooza Berlin weer terug naar Nederland en België. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Klinkt dit festival je als muziek in de oren? Da’s mooi, want wij mogen twee kaarten weggegeven. Benieuwd hoe je kunt winnen? Scroll snel naar beneden en wie weet sta je in september dansjes te wagen op Lollapalooza Berlin. Ready, set, go!

Waan jezelf in Lollapalooza sferen…

Another festival, another outfit

Mango
DE BIJENKORF
€35,99

Bodyflirt
BONPRIX
€24,99

Only
OTTO
€16,99

Topshop
Mint Velvet
€39,-

Xti
SARENZA
€69,90

Laura Scott
OTTO
€69,99

Winnen

Wil je kans maken op twee kaarten voor Lollapalooza Berlin t.w.v. €278? Vul dan het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 6 juli 2018.