Win: 2x een Goodbye Yellow pakket t.w.v. €100 van Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf

Heb jij een gele gloed in je haar? Of wil jij onderliggende warme tonen in je haar tegengaan? Dan hebben wij de oplossing! Goodbye Yellow, een sterk gepigmenteerde neutraliserende shampoo om koel blond haar te onderhouden én het haar mild te reinigen. Zo onderhoud je jouw salonlook ook thuis. Not bad, right?! Extra goed nieuws is dat wij 2x een Goodbye Yellow pakket t.w.v. €100 mogen weggeven. Lucky you! Lees snel verder hoe je kans maakt en verwelkom jouw koelste blond!

Blijf cool met Goodbye Yellow van Schwarzkopf Professional

Hoe werkt het? De pigmentcombinatie van paarse en blauwe kleurstoffen zijn geformuleerd om ongewenste gele ondertonen te neutraliseren terwijl het haar zachtjes wordt gereinigd. Breng de shampoo aan op nat haar en laat het tot 5 minuten inwerken* afhankelijk van de gebruikte blondeer techniek. Gebruik de shampoo dagelijks voor een maximale tonale afzetting of 1-2 keer per week voor tonaal onderhoud. Het kleurresultaat is afhankelijk van je haarconditie en inwerktijd.

Vind hier een Schwarzkopf Professional in de buurt

*verleng de inwerktijd indien nodig voor nog sterkere pigmentafzetting

Winnen

Wil jij kans maken op een Goobye Yellow pakket t.w.v. €100? Het enige wat je hiervoor moet doen is @schwarzkopfpronl volgen op Instagram en het volgende formulier invullen.

De actie is geldig tot 10 december.

Shop andere producten van Schwarzkopf Professional!

Schwarzkopf Blonde
KRUIDVAT
€14,19

Schwarzkopf
KRUIDVAT
€7,99

Schwarzkopf Blonde
KRUIDVAT
€13,99

Schwarzkopf Blonde
KRUIDVAT
€14,19

Schwarzkopf
KRUIDVAT
€5,09

Schwarzkopf
KRUIDVAT
€1,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Schwarzkopf | Beeld: Schwarzkopf