Win: 2×4 Kaarten voor Valhalla Festival


De zevende editie van Valhalla Festival staat voor de deur en deze editie belooft anders dan voorgaande edities te zijn. Aan de muziekstijlen van deze editie zijn namelijk naast house-, techno- en bigroom ook hiphop/urban toegevoegd. Zo staan grootheden als Oliver Heldens en Colin Benders nu naast onder anderen Lil’ Kleine en Broederliefde.  Styletoday wordt hier blij van! Jij ook? Dan hebben wij goed nieuws, want wij geven maar liefst 2×4 kaartjes weg zodat jij samen met je vriendinnen kunt dansen en sjansen op Valhalla 22 december!

Vandaag de dag zijn urban/hiphop stijlen niet meer weg te denken in het muzieklandschap van Nederland. Het is dus van de organisatie van Valhalla een logische stap om hier meer aandacht aan te besteden.

Valhalla Festival is één van de grootste indoor festivals van Nederland en op 22 december 2018 zal de Rai van Amsterdam dan ook omgetoverd worden tot een waar feestparadijs met maar liefst 4 stages.

De Line-up

verschillende artiesten en live-acts van absolute wereldtop. Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam. Zie hier de volledige line-up.

Wil jij bij dit te gekke feestje aanwezig zijn? Doe dan snel mee met de winactie of koop hier je tickets!

WINNEN

Wil je kans maken op twee kaarten voor Valhalla Festival? Vul dan het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 31 oktober 2018.