Win: 3x British Rose cadeauset van The Body Shop

Play for peace! Deze Kerst nodigt The Body Shop je uit om te spelen voor vrede. Breng tijd door met je dierbaren en laat je meeslepen door de magie van de feestdagen. Laat de fun in jezelf opborrelen door ouderwets spelletjes te spelen. Dit jaar pakt The Body Shop groots uit met een nieuwe collectie kerstcadeaus vol verrassingen. De cadeausets kunnen worden hergebruikt voor speelplezier. Hoe leuk! Quiz, spinners, doolhoven of dobbelstenen: achter de speciale collectie voor de feestdagen gaan veel speelse activiteiten schuil. Maak plezier of doe elkaar een plezier.

Dus: maak het kind in jezelf wakker. Laat al je zorgen los, zet je verstand op nul en neem de tijd om te spelen. En het meest bijzondere? Met de cadeausets ondersteun je het ‘PEACE PLAY PROJECT’ en help je Syrische vluchtelingenkinderen om ook te kunnen spelen. Ik zeg: laat het spel maar beginnen!

British Rose cadeauset

Kies voor roze deze Kerst! De roos staat centraal in de British Rose cadeauset. De special edition met bad- en bodyproducten verzacht en hydrateert de huid en zorgt voor een heerlijke, fruitige geur. Deze cadeauset kan worden omgetoverd tot een woordzoeker. I like! De cadeauset bestaat uit:

  • Shower Gel British Rose 250 ml
  • Body Butter British Rose 200 ml
  • Hand Cream British Rose 30 ml
  • Bath Bubbles British Rose 250 ml

Winnen

Wil je kans maken op een British Rose cadeauset? Vul dan het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 27 november 2017.