Win: 5x een giftbox van ROSEFIELD!

Rosefield

It’s a wrap! Het jaar is voorbij gevlogen en de feestdagen komen steeds dichterbij… We zijn druk bezig om de beste cadeaus te scoren en we speuren het hele internet af voor een sprankelende kerstoutfit. Wij kunnen niet wachten op de leukste tijd van het jaar! Maar laten we eerlijk zijn, voor onze portemonnee zijn deze maanden niet erg gunstig. Zo schrikken we dan ook regelmatig als we onze bankrekening bekijken en er helaas toch iets minder op staat dan we dachten. Herkenbaar? Wij helpen je een handje. We geven vijf giftboxes van ROSEFIELD weg. Yess! Nu kan jij je dierbaren verrassen met een prachtig cadeau voor de feestdagen, of je shined zelf met dit mooie sieraad om je pols tijdens Kerstmis.

ROSEFIELD giftboxes

ROSEFIELD maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Ze combineren ingetogen en minimalistisch Dutch design met fashionable aesthetics. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

De giftbox bevat een goudkleurig horloge met een verstelbare roestvrij stalen band plus een extra mesh strap. Het horloge kan tegen regen en spatwater. Handig om te weten: om een andere oogopslag te creëren kun je het bandje gemakkelijk verwisselen met verschillende varianten.

Omdat het een feestmaand is ontvang je bij je giftbox ook nog eens een limited edition Scarlet Wrist Scarf. Dit té leuke roze bandje kun je om je pols dragen maar ook in je haar is deze super stijlvol.

Winnen:

Om kans te maken op een giftbox van ROSEFIELD volg je onderstaande stappen.

  1. Volg ROSEFIELD op Instagram
  2. Werk mee aan het onderzoek van STYLETODAY

De winactie loopt tot en met 6 december 2018

Kun je niet wachten? Shop hieronder de mooiste horloges!

It’s shop o’clock!

Rosefield
ROSEFIELD
€99,00

Rosefield
ROSEFIELD
€89,00

Rosefield
ROSEFIELD
€99,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰