Win: een box van B-Dressed t.w.v. €100,-

b-dressed

How we love B-Dressed.. Dit concept is in één woord geweldig! Wat is B-Dressed? Simpel: B-Dressed stelt een box met kleding voor jou samen, die volledig op jouw budget en smaak zijn uitgekozen. Zo bespaar je tijd, miskopen en keuzestress. Klinkt perfect, nietwaar?

Hoe het werkt? Doe de stijlquiz en kies het formaat van de box die je wilt ontvangen. Wanneer je de stijlquiz hebt afgerond kun je via iDEAL of creditcard betalen. Je personal shopper zal daarna contact met je opnemen. Je kunt zelf aangeven wat je specifieke wensen zijn of jezelf lekker laten verrassen. Tip: laat je eens een keer verrassen, dat is natuurlijk wel zo leuk.

De personal shopper kiest aan de hand van jouw wensen kledingstukken voor je uit. De box wordt naar je opgestuurd, zodat je thuis op je gemak kunt passen. Op de bijgevoegde factuur zie je de prijs per kledingstuk zodat je kunt beslissen wat je houdt en wat je terugstuurt. Yep, wij zijn fan!

Het brein achter B-Dressed

Vertel eens iets over jezelf
Ik ben Berbel van Ass, 26 jaar. Ik kom uit Rotterdam maar woon nu alweer een paar jaar in Amsterdam. Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd met een master specialisatie in marketing. Na mijn studie heb ik stage gelopen bij Colgate-Palmolive. Daar heb ik veel geleerd en leuke projecten gedaan maar het kriebelde om iets voor mezelf te beginnen. Ik heb B-Dressed opgezet en vervolgens een jaar fulltime ernaast gewerkt. Sinds juni durfde ik de stap te nemen om me volledig op B-Dressed te focussen.

Waarom heb je gekozen voor een job in de mode?
Ik had niet de ambitie om perse in de fashion te gaan werken maar had toevallig het idee voor B-Dressed. Het is super gaaf om zoveel bezig te zijn met mode omdat het een super inspirerende branche is.

Wat maakt B-dressed zo bijzonder?
B-Dressed stelt fashionboxen samen voor vrouwen. Wij leveren echt persoonlijke service. Geen enkele box is hetzelfde, er wordt heel goed geluisterd door de personal shopper. Daarnaast is het een unieke service, gezien je dezelfde prijs als in de winkel betaald maar daar wel extra service voor terug krijgt.

Wat zijn de trends voor komend najaar?
Veel verschillende donkere kleuren en metallic. Belangrijk om te zeggen is dat B-Dressed wel mee gaat met trends maar vooral per klant uitzoekt wat goed bij diegene past.

Waar haal je zelf inspiratie vandaan?
Instagram, Modeshows en lookbooks. Het meest inspirerend zijn vrouwen die stralen omdat ze zich goed voelen.

Winnen

Wil je kans maken op een box van B-Dressed t.w.v. €100,-? Vul dan het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 27 juli 2016.