Win: een gevulde make-up train case van NYX Professional Makeup ter waarde van €1000

nyx

We staan ‘s-ochtends vroeg allemaal voor de spiegel om een make-upje aan te brengen en in het weekend pakken we helemaal uit met onze favoriete producten om een oogverblindende party look te creëren. Misschien heb je een toilettas met mascara, foundation en wat lipsticks óf je kamer lijkt inmiddels op een grote make-up winkel. Één ding is zeker; iedere vrouw houdt er van en je hebt nóóit genoeg make-up. Toch? Good news! Wij mogen een mega make-up train case van NYX Professional Makeup ter waarde van €1000,00 weggeven.

Je kunt gemakkelijk alles meenemen met deze make-up train case. De grote train case bestaat uit twee delen die apart én samen gebruikt kunnen worden. Het bovenste deel bestaat uit meerdere opbergvakken en een spiegel. De grotere (gelaagde) bodem staat op wielen waardoor hij overal gemakkelijk mee naartoe te nemen is. De train case is volledig gevuld met make-up! Dit wil je toch?

Winnen

Wil je kans maken op de make-up train case ter waarde van €1000,00? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van STYLETODAY en NYX Professional Makeup en vul het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 15 november 2018