Win: Een GLAMPOP Beauty Experience!

GLAMPOP Beauty Experience

Heb jij binnenkort een bijzonder evenement op de planning staan? Een bruiloft of bijvoorbeeld een ander leuk feest? En wil jij daarvoor all-out gaan door je haar en make-up te laten doen door professionals? You’re in luck! Wij mogen namelijk een GLAMPOP Beauty Experience weggeven aan een van onze geweldige lezeressen! Benieuwd wat je allemaal te wachten staat bij deze Beauty Experience? Lees dan snel verder!

De GLAMPOP Beauty Experience

Om jou om te toveren tot een perfect beauty, zal je 75 minuten lang heerlijk in de watten worden gelegd. Een professional make-up artist zal jouw gezicht laten stralen met haar visagie kunsten en jou dé make-up look geven waar je naar verlangt. Daarnaast zal, om je mooie lokken nóg meer te laten shinen, een kapster je coupe een prachtige blow-out geven voor een perfect kapsel mét volume.

En het mooiste komt nog: alles gebeurt namelijk vanuit je eigen vertrouwde huis! Je hoeft dus niet ergens make-uploos op te komen draven. Bovendien kan je op je gemakje na je transformatie je outfit uitkiezen (als je dat van tevoren nog niet had gedaan) om je look mee compleet te maken. De datum en het tijdstip is volledig aan jou om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de tijd dat jij vertrekt voor jouw event.

Enthousiast geworden? Doe mee met de winactie door onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij degene die deze 75 minuten vol verwennerij te wachten staat!

Time to shop!

Vero Moda
TER HORST VAN GEEL
€ 34,95

Selected Femme
HUDSON’S BAY
€ 19,99

Poelman
LE BALLON
€ 59,95

Legend
DUIFHUIZEN
€ 169,95

Cluse
HUDSON’S BAY
€ 99,95

Estella Bartlett
HUDSON’S BAY
€26,00 18,20 

Dior
DE BIJENKORF
€ 71,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop