Win Lil’ Amsterdam’s gouden oorbellen van ANY JEWELRY!

Als je een bezoekje brengt aan Amsterdam en nog even moet wachten op Centraal, dan is het zeker de moeite waard om even langs Lil’ Amsterdam te wandelen. Hier vind je leuke winkeltjes, restaurantjes, barretjes en een dosis inspiratie. Ook vind je er leuke cadeautjes en om die reden geven wij jou vandaag de mogelijkheid een cadeautje voor jezelf te winnen!

ANY JEWELRY

In de passage van Lil’ Amsterdam vind je het winkeltje ANY JEWELRY. Juweelontwerpster Annemarie van Gorkom heeft hier haar eigen winkeltje geopend. Ze werkte als juwelier en diamantzetter in verschillende professionele omgevingen.   Ze is geïnteresseerd in de symbolische betekenis van juwelen in alle hoeken van de wereld en vertaalt dit in actuele, grafische stukken, evenals zeer draagbare items.

Haar winkel in Lil ‘Amsterdam zal dienen als schatkamer om rond te zwerven voor kleine edelstenen, maar ook als een lab voor nieuwe ideeën en mogelijke samenwerkingen.
Annemarie vindt het heerlijk om haar stukken te zien gedragen en vertelt graag over haar werk met wie wil luisteren. Ze zal elke dag in de winkel zijn om haar klanten te adviseren, nieuwe prototypen te maken en aangepaste ontwerpen te maken.

Win win win

STYLETODAY mag deze mooie gouden oorbellen weggeven en het enige wat je hiervoor moet doen is het volgende formulier invullen en @any_jewellery.cs volgen op instagram!

De actie is geldig tot 1 december.