Win: Verblijf 2 nachten bij hotel bruno in hartje rotterdam inclusief ontbijt

hotel bruno

Zit je momenteel in de kantoor sleur en ben je er aan toe om twee heerlijke nachten in een hotel te vertoeven? Of heb je gewoon zin om een luxe weekendje buiten de deur te beleven? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij geven twee nachten in een doubleroom weg bij hotel Room Mate Bruno! Het hotel ligt in hartje Rotterdam, in de buurt van de Kop van Zuid. Het centrum is goed te bereiken en voor de foodies onder ons: de foodhallen zijn op loopafstand van het hotel. Kan niet beter toch?

Over hotel bruno:

Hotel Bruno is een brand new hotel, het werd geopend in juli 2018. De locatie van het hotel was vroeger een pakhuis van het bedrijf Pakhuismeesteren, hier werd thee opgeslagen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. De locatie is helemaal verbouwd en gerenoveerd en hier is het stijlvolle hotel Bruno uit voort gekomen.

Het vier verdiepingen tellende gebouw heeft 217 stijlvolle kamers, een ontbijtruimte en een gezellige loungebar. 

Het gebied waar het hotel zich bevindt is een prachtige architecturale hotspot geworden, je kunt hier wandelen tussen de gebouwen van de meest beroemde architecten ter de wereld. Wij dames hebben naast de culturele bezienswaardigheden natuurlijk ook behoefte aan een shopmiddagje, gelukkig zijn de shoppingstreets van Rotterdam makkelijk te bereiken. En ben je na alle winkels afgestruind te hebben wel toe aan een lekker drankje? Dat wordt geregeld! Dit krijg je namelijk aangeboden in de lounge van het hotel.

*De overnachting is op basis van beschikbaarheid en dient verzilverd te worden voor het einde van 2018.

Winnen:

Dit moet je doen om kans te maken op twee luxueuze hotelovernachtingen in een doubleroom bij hotel Room Mate Bruno, inclusief ontbijt en een drankje in de lounge:

1. Like StyleToday en Hotel Room Mate Bruno op Facebook;

2. Vul het winformulier in.

De winactie loopt tot en met 4 september 2018


Shop de leukste reis items!

Suitsuit
DUIFHUIZEN
€158,00

Moroccanoil
DE BIJENKORF
€116,00

Tp-link
WEHKAMP
€39,00 32,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 Bron: Hotel Room Mate Bruno | Beeld: Hotel Room Mate Bruno